ph3e4r Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Am nevoie de un programel pentru romania care sa imi calculeze distantele intre doua localitati dar imi trebuie sa fie la nivel de sate. Adica sa stie satele sa pot calcula distanta intre ele. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 va trebui să-l faci singur: românia nu este o destinaţie aşa de căutată ca să se livreze baze de date cu aşa ceva... (zi mersi că românia nu lipseşte de pe harta europei) :snakeman: Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 http://www.travelworld.ro/distante/distanta.php Link spre comentariu
ph3e4r Postat Februarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2007 are posta romana asa ceva ....dar vb aia posta romana Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 ... io pricepusem că vrei pentru un soft gps... şi din câte ştiu nu prea există aşa ceva pentru românia, nu la nivel de sat!!!la nivel de oraş, da!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 Acum 3-4 zile mi-am schimbat telefonul. Are si GPS. Ieri am instalat iGO 2006 cu harta Romaniei. Are si satele. Daca faci traseu de la un sat la altul iti spune si distanta intre ele pe strada, nu in linie dreapta. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 Acum 3-4 zile mi-am schimbat telefonul. Are si GPS. Ieri am instalat iGO 2006 cu harta Romaniei. Are si satele. Daca faci traseu de la un sat la altul iti spune si distanta intre ele pe strada, nu in linie dreapta. :rolleyes: ... ciudat!!!dar daca au inceput sa le bage si p'astea... nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma ingrijorez... Link spre comentariu
ph3e4r Postat Februarie 21, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2007 Eu am palm cu gps dar imi trebuie un soft pentru calculator pentru ca nu am chef sa dau la toti palmu ca sa calculeze distantele de aia am nevoie de un program. Link spre comentariu
draku Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Route 66 stie si satele (nu stiu daca pe toate, dar....) Link spre comentariu
Vizitator Sebacoo Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Am un gps care nu are nici o harta. Stie cineva cum sa ii bag harti? Am cablu de date la el. Trebuie vreun programel special? Link spre comentariu
srdjan Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Sebacco... va trebui sa ne spui ce program de navigatie folosesti Igo2006/2008, miomap, tomtom, viamichelin, navman...etc ph3e4r: incearca http://www.ro.map24.com/ Link spre comentariu
Vizitator Sebacoo Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 miomap Link spre comentariu
srdjan Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 miomap daca nu ma insel foloseste harti identice ca si igo *.fbl. din cate stiu e suficient sa le copiezi in folderul content/maps/xxx.fbl unde xxx poate fi romania, serbia, bulgaria...etc dar trebuie sa fie pentru versiunea ta... adica hartile de igo8 nu cred ca merg pe miomap ce folosea harti de igo2006. asta va trebui sa le incerci. de incarcat le incarci pe cardul de memorie SD folosind un cititor de carduri (laptop, pda, telefon) dar sa se potriveasca pentru ca mai exista si carduri SD mini si micro. daca nu o alta varianta e cu cablu de date si daca ai sistem de opeare windows ai nevoie de un program pe calculator numir ActiveSync (de la microsoft si e free). daca nu ti se conecteaza ca sa-l sincronizei vei avea nevoie probabil de ceva kit sa intalezi pe comp (driver) care apare sub denumire denumiri si forme si creaza multa confuzie. daca nu-l gasesti la producator iti voi trimite eu ceva cu ce sa incerci dar nu promit ca va merge. Link spre comentariu
Vizitator Sebacoo Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 multumesc mult pt sfat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum