Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft cu harti.

ph3e4r

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ph3e4r

3

• MifTy

3

• srdjan

2

• Dr4g0n

1

Top autori în acest subiect

va trebui să-l faci singur: românia nu este o destinaţie aşa de căutată ca să se livreze baze de date cu aşa ceva... (zi mersi că românia nu lipseşte de pe harta europei) :snakeman:

Link spre comentariu

Acum 3-4 zile mi-am schimbat telefonul. Are si GPS. Ieri am instalat iGO 2006 cu harta Romaniei. Are si satele. Daca faci traseu de la un sat la altul iti spune si distanta intre ele pe strada, nu in linie dreapta.

Link spre comentariu

Acum 3-4 zile mi-am schimbat telefonul. Are si GPS. Ieri am instalat iGO 2006 cu harta Romaniei. Are si satele. Daca faci traseu de la un sat la altul iti spune si distanta intre ele pe strada, nu in linie dreapta.

:rolleyes: ... ciudat!!!dar daca au inceput sa le bage si p'astea... nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma ingrijorez...
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

miomap daca nu ma insel foloseste harti identice ca si igo *.fbl. din cate stiu e suficient sa le copiezi in folderul content/maps/xxx.fbl unde xxx poate fi romania, serbia, bulgaria...etc dar trebuie sa fie pentru versiunea ta... adica hartile de igo8 nu cred ca merg pe miomap ce folosea harti de igo2006. asta va trebui sa le incerci. de incarcat le incarci pe cardul de memorie SD folosind un cititor de carduri (laptop, pda, telefon) dar sa se potriveasca pentru ca mai exista si carduri SD mini si micro. daca nu o alta varianta e cu cablu de date si daca ai sistem de opeare windows ai nevoie de un program pe calculator numir ActiveSync (de la microsoft si e free). daca nu ti se conecteaza ca sa-l sincronizei vei avea nevoie probabil de ceva kit sa intalezi pe comp (driver) care apare sub denumire denumiri si forme si creaza multa confuzie. daca nu-l gasesti la producator iti voi trimite eu ceva cu ce sa incerci dar nu promit ca va merge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări