Vizitator Voinea Grigore Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Cumpar statie radio PARASET( sau ceva similar) folosita in timpul razboiului.Contine tuburile:6V6( pt.emisie) si 6Sk7 , 6Sk7 pt.receptie. Grigore [email protected] Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Nu ești singurul ... Link spre comentariu
YO7DIG Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 (editat) Grea problema, pe internet se gaseste destula documentatie ,dimensiune sasiu, ceva despre constructia bobinelor si alte componente..montajul e foarte simplu si merita incercat.. cu rabdare si pasiune orice se poate..face , si eu mi-am propus sa -l fac dar sa termin ce am inceput...pe ebay cred ca se poate gasii , dar originalul e foarte scump...succes... Editat Septembrie 23, 2015 de YO7DIG Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Daca se doreste neaparat PARASET , poate fi dificil . Functie de buget ... Sant aparate rare si vanate de colectionari ... din care unii au putere financiara semnificativa . Daca se doreste ceva " folosit in timpul razboiului ... " se poate cauta un A7B , sau A7A , sovietic ... Mai apar pe piata la noi , la preturi " comestibile " . Au fost in dotarea MApN , de unde s - au " casat " , in urma cu ceva ani ... http://www.radista.info/en_vhf_radio.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum