Challanger Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 1.Unde gasesc bobine de 0,16mH?Am o schema ptr pst dar nu am de unde sa fac rost de bobine.poate ma ajuta cineva.2. Sambata am un chef si nu am legat inca pst-urile si vreau sa pun niste condensatori de 2.2uF/100v.ce ziceti,merge?Asta fiind provizoriu3.Am schimbat putin incinta fata de cea originala:am marit-o cu 4.5cm inaltime si am pus porturi rotunde de 7cm diametru,12cm lungime.Trebuie sa mai cumpar 2buc dar nu mai gasesc.E bine cu porturile alea sau trebuie sa iau altceva{mai mari sau mai mici}?Astept parerile voastreUita-ti cam cum mi-au iesit mie incintele + schema folosita ptr pst Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Cand ai bani fa un filtru calumea, taie si hp si pst-ul mai jos ca sa nu ai beaming pronuntat. Link spre comentariu
Challanger Postat Februarie 23, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2007 "Cand ai bani fa un filtru calumea, taie si hp si pst-ul mai jos ca sa nu ai beaming pronuntat." Am vorbit cu Shambala (recomandat de Nexus) in legatura cu filtrele ptr hp si a zis ca nu merita ptr sonorizari mici,iar ptr pst ma costa 40lei/buc. ca sa cumpar filtre ptr hp si pst ajung la 150lei/buc si mi se par cam scumpe(fara suparare). Am gasit pe http://www.psc-audio.ro un filtru si mi se pare interesant si e mult mai ieftin un link http://www.psc-audio.ro/catalog/product ... cts_id=324 Link spre comentariu
Challanger Postat Februarie 23, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2007 vad ca nu mai are nimeni chef sa raspunda.O sa le cumpar pe cele de la psc-audio{asa cred ca e mai bine}.Multumesc Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 ia-l de la PSC audio cu taiere la 3K5 si 5 dB atenuare Link spre comentariu
Challanger Postat Februarie 25, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2007 ok mersiIn legatura cu porturile sunt bune de 7cm diametru,12cm lungime?Sau sa iaiu de alte marimi?Daca da ,de care? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum