Vizitator crivac Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 buna ziua am un led tv telefunken 39 inch model t39fx182flp si am display-ul spart ,tv fiind in garantie dar cei de la firma mi-a anulat garantia pe motiv ca eu l-am spart.Unde gasesc si eu un display sa cumpar si daca se merita pentru ca cei de la firma mi -au cerut 900 de ron.va multumesc Link spre comentariu
Dxxx Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Daca esti foarte norocos gasesti un ecran similar cu un alt defect. Avantajos atunci este fie sa cumperi tu ecranul, fie sa vinzi restul de piese. Pretul oferit de cei de la garantie este "normal" - ramane decizia ta daca il repari sau mai bine cu banii respectivi cumperi altceva, nou. Deobicei reparatia nu renteaza. Sa nu te astepti sa recuperezi ceva (semnificativ) pentru restul de piese. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 E foarte bun pretul, de obicei cele de 32 inchi sunt undeva la 700-900ron, la dimensiunea de 39 inchi pretul e mai mult de cat ok. Link spre comentariu
Vizitator crivac Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 va multumesc pentru raspunsuri ,dar as vrea sa cumpar un display la un pret mai rezonabil dar nu stiu de unde ,indrumati-ma spre un site ceva de unde as putea gasi fie el si nou.multumesc Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 http://www.repararelcd.ro/ Incearca aici. Link spre comentariu
Daniel Dinescu Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Am un telefunken 39 defect.A cazut sursa si nu am gasit .L-am cumparat nou si l-am dus la tara.Pot garanta displayul.Cum sint baretele led? Este important pt.tipul sursei. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 (editat) Acum 3 ore, Daniel Dinescu a spus: Am un telefunken 39 defect.A cazut sursa si nu am gasit .L-am cumparat nou si l-am dus la tara.Pot garanta displayul.Cum sint baretele led? Este important pt.tipul sursei. care e rostul acestei postari? subiectul e vechi ,preturile afisate acolo pt display nu mai sant de actualitate,un tv no-name de 39" ajunge si 700lei nou, cine spune ca sa dus sursa la dv? cum se manifesta ? daca santeti asa sigur ca este doar sursa defecta,postati o poza cu sursa si model tv,si vedem poate are cineva si va facem un pret Editat Ianuarie 10, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum