Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect resuscitare amplificator vechi pe tuburi

csu

Postări Recomandate

viobio  acum serios, la ce lucrare ai facut acolo merita amplificatorul ala si un traf calumea. Eu zic ca tot raul este spre bine in final. Ramane ca in final si boxa sa se ridice la nivelul amplificatorului. Macar inregistreaza o piesa cu amplificatorul asta pe o boxa buna (prinzi tu un chitarist sa te ajute) sa aiba un reper proprietarul. 

Link spre comentariu

Urmăriți în direct Cooperativa Munca în Zadar.Traful de ieșire este în scurt, intre Ua și secundar.Nu e nimic,pun eu un traf de ieșire Hammond.

Foarte frumos,imi place si mai ales imi place firma voastra : " Cooperativa Munca in Zadar" :rade:

Bravo Viorel! :31

Link spre comentariu

Faina lucrare...nici nu ma asteptam la asa exces de zel...tre' sa fi fost tare palinca aia :)

Lucrarea asta imi aminteste de un film unguresc vazut inainte de 89 in concediu la Tusnad - in afara de aer curat, restaurante si cinema nu prea aveai ce face acolo...daca cineva din colegii unguri stie filmul il rog sa-mi spuna si mie titlul.

Actiunea era ceva gen activitate pioniereasca, un grup de voluntari s-au apucat sa reconstruiasca un vaporas (parca Monica il botezasera), il curata, il vopsesc, refac tot echipamentul si cand il lanseaza la apa se scufunda, ca au uitat sa repare si fundul vaporului...sper ca sunt sigurante bune pe acolo...ca inteleg ca doar tabla si traful de alimentare au mai ramas din amplificatorul original...

Felicitari autorului, constat ca e un val de bune intentii pe sectiunea asta si ma bucur....sper sa nu fie doar un foc de paie.

:n1

Editat de carageae
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Foarte frumos,imi place si mai ales imi place firma voastra : " Cooperativa Munca in Zadar" :rade:Bravo Viorel! :31

Foarte frumos,imi place si mai ales imi place firma voastra : " Cooperativa Munca in Zadar" :rade:Bravo Viorel! :31

O sa pun un Hammond 125E,altceva nu am pe stoc,pentru chitara merge si asta.
Link spre comentariu

Urmăriți în direct Cooperativa Munca în Zadar.Traful de ieșire este în scurt, intre Ua și secundar.Nu e nimic,pun eu un traf de ieșire Hammond.

Transformatorul de iesire este bobinat de mine si are izolatie destul de buna intre infasurari (se poate vedea acest lucru ) M`ar mira sa faca scurt ...si de asemenea 

din spusele userului csu, acel amplificator facut de el a functionat (foarte defectuos dar a functionat )...Sunt foarte dezamagit... ! :tryre

Il voi ruga pe userul csu sa trimita acel transformator inapoi la mine si voi inapoia banii platiti pe el . Sper sa fie de acord. Cu siguranta va voi spune si voua ce s`a intamplat .

Editat de romicap
Link spre comentariu
Vizitator viobio

roicap,poate a făcut ceva năzbâtii csu cu acel traf,nu știu??Primarele sunt mov/rosu/mov, firele puse de tine,secundarul este din mai multe înfășurari inseriate, pt 4/8/16 ohmi.Are scurt intre firul rosu Ua și secundar,măsurat în CC, scurt de 15ohmi.Un sfat pt începători,cind folosiți cabluri ecranate, priviți cu atenție firele de ecran, sunt sunt foarte subțiri și se pot lipi pe firul cald (de semnal), eu am găsit doua astfel de cabluri în acest amp,adică semnalul erea în scurt,pt ca un fir de masa, cit firul de par erea lipit pe firul cald,deci scurtcircuit.

Link spre comentariu

Viobio , am vorbit la telefon acum cinci minute cu csu si l`am rugat sa `mi trimita transformatorul inapoi . Voi trage concluzii in cunostinta de cauza , nu pot sa vorbesc inainte , fara rost !

PS , in poza ta , instrumentul indica . 000 adica scurtcircuit ,sarma ...nu 15 ohmi !!!? Asta este pentru impresie sau cum !?

Editat de romicap
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Viobio , am vorbit la telefon acum cinci minute cu csu si l`am rugat sa `mi trimita transformatorul inapoi . Voi trage concluzii in cunostinta de cauza , nu pot sa vorbesc inainte , fara rost ! PS , in poza ta , instrumentul indica . 000 adica scurtcircuit ,sarma ...nu 15 ohmi !!!? Asta este pentru impresie sau cum !?

Am măsurat scurtul cu alt aparat,nu cu cel din imagine,cel din imagine este pus pe măsurat diode,de asta arata 000,nu te supara, eu nu cred ca e vina ta.Nu știu de unde atata supărare,se poate intimpla oricui. Editat de viobio
Link spre comentariu

Am măsurat scurtul cu alt aparat,nu cu cel din imagine,cel din imagine este pus pe măsurat diode,de asta arata 000,nu te supara, eu nu cred ca e vina ta.Nu știu de unde atata supărare,se poate intimpla oricui.

Nu sunt absolut de loc suparat dimpotriva sunt interesat de realitate ...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Probabil la cooperativa ta  pe care o cheama Munca in Zadar , rezistenta masurata creste din moment in moment precum Fat Frumos...las`o balta  !

Domnule, sa va spun o poveste,pe care probabil nu o știți dar o puteți invata,aparatele de masura măsoara prost pe scalele de la capete,adică pe cele de 200 ohmi sau 200 Mohmi, în special acel model.Ce mare diferență este intre 15 și 19,1 ohmi,tot scurt este!O las balta
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări