Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect resuscitare amplificator vechi pe tuburi

csu

Postări Recomandate

Trebuie procedat sistematic, adica  ar trebui inceput cu verificarea sursei de alimentare anodica care trebuie sa debiteze  pe doua becuri de 230v/60w inseriate un curent comparat cu tensiunea anodica masurata in gol apoi trebuie sa torsadezi firele pentru filament cit mai strins ( se poate cu o bormasina) apoi incepi cu etajul defazor din schema d-lui Lazaroiu insa de modul cum se masoara acesta trebuie sa fi sigur sau sa intrebi, urmatoarele faze depind de  finalizarea acestui etaj

Link spre comentariu

Faina idee...si ca sa fie si didactica, eu zic ca ar binevenit sa spui care a fost problema/problemele...stiu mai multi cate au abandonat proiecte de amplifuri in stadiul asta...

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Domnule Viobio,

Nu am o schemă anume, un amplificator de chitară. Ce am încercat să fac, era schema trimisă de domnul LMOlipiu, amplificatorul MV3, dar merg pe mâna Dumneavoastră.

Mulțumesc anticipat amabilitatea Dumneavoastră.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Asta e schema ampului.Din păcate finalele tale, EL84, sunt muci.Ampul o sa aibă înalte,medii,joase,gain,master volume,presence. O sa ai si o intrare care decuplează preul de chitară, sa poți folosi etajul final pt ascultarea muzici, în acest caz o sa ai funcționale reglajele de master volume și presence.V1 EF86V2,V3 6H2PV3,V4 astea trebuie sa le pun de la mine,ai doua variante1 2X6P14P 800 ore de functionare, 40lei2 2X6P14P-EV militare,5000 ore de functionare, 80lei.Sa ma anunți de care dorești.

post-176980-0-82480300-1447221291_thumb.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări