Vizitator Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Trebuie procedat sistematic, adica ar trebui inceput cu verificarea sursei de alimentare anodica care trebuie sa debiteze pe doua becuri de 230v/60w inseriate un curent comparat cu tensiunea anodica masurata in gol apoi trebuie sa torsadezi firele pentru filament cit mai strins ( se poate cu o bormasina) apoi incepi cu etajul defazor din schema d-lui Lazaroiu insa de modul cum se masoara acesta trebuie sa fi sigur sau sa intrebi, urmatoarele faze depind de finalizarea acestui etaj Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 csu,ca sa oprești stresul și suferinta, trimite-mi mie ampul și o pălincă, ma ofer să-ți fac eu ampul.Nu o lua ca o răutate,vreau sa te ajut. Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Faina idee...si ca sa fie si didactica, eu zic ca ar binevenit sa spui care a fost problema/problemele...stiu mai multi cate au abandonat proiecte de amplifuri in stadiul asta... Link spre comentariu
csu Postat Octombrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Mulțumesc viobio, apreciez foarte mult ajutorul oferit, așa ma să fac. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Ce amplificator vrei să-ți fac pe acel sasiu?Eu ma gindeam la un amp de 12..15W,pt chitară, asta am văzut ca vrei.Vrei o schema anume sau mergi pe mana mea? Link spre comentariu
csu Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Domnule Viobio, Nu am o schemă anume, un amplificator de chitară. Ce am încercat să fac, era schema trimisă de domnul LMOlipiu, amplificatorul MV3, dar merg pe mâna Dumneavoastră. Mulțumesc anticipat amabilitatea Dumneavoastră. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Lucram pe ateliere,l-am rugat pe prietenul Adrian sa ma ajute cu demontatul și verificarea unor componente. Link spre comentariu
csu Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Mulțumesc frumos și domnului Adrian și dumneavoastră pentru amabilitate. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 L-am măcelărit. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Parca începe sa arate altfel. Link spre comentariu
csu Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 E cu totul altă lume... Mulțumesc Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 O idee oarecare : Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 N-a visat producatorul atunci, ce face acum in 2015 Dl. Viobio...cu siguranta va suna superb! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 (editat) Asta e schema ampului.Din păcate finalele tale, EL84, sunt muci.Ampul o sa aibă înalte,medii,joase,gain,master volume,presence. O sa ai si o intrare care decuplează preul de chitară, sa poți folosi etajul final pt ascultarea muzici, în acest caz o sa ai funcționale reglajele de master volume și presence.V1 EF86V2,V3 6H2PV3,V4 astea trebuie sa le pun de la mine,ai doua variante1 2X6P14P 800 ore de functionare, 40lei2 2X6P14P-EV militare,5000 ore de functionare, 80lei.Sa ma anunți de care dorești. Editat Noiembrie 11, 2015 de viobio Link spre comentariu
csu Postat Noiembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Vă rog să puneți 2X6P14P-EV militare,5000 ore de functionare, 80lei. Mulțumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum