Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BEKO WMF 25081 T - INCURCA PROGRAMELE

invest20042001

Postări Recomandate

Am o masina de spalat BEKO WMF 25081 T care a functionat in jur de un an si ceva, apoi a inceput sa incurce programele, ori incalzeste apa pana aproape de fierbere (desi ii selectez spalare cu apa rece) , ori spala cu apa rece desi eu ii cer apa la 70 grade, ori scurteaza programul de 120 minute pe la 30 , pe cel de 30 il face de o ora si jumatate, daca ii cer sa limpezeasca de doua ori nu le mai limpezeste deloc, etc. Totul este haotic. Nu am aruncat-o dar nici nu am reparat-o, am lasat-o in garaj ca arata impecabil ( noi am cumparat atunci alta) dar acum as vrea sa o repar si sa o dau cuiva. Cine ma lamueste si pe mine, unde sa fie buba?

multumesc frumos

post-178671-0-89718400-1441955836_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• invest20042001

5

• bobo

2

• crmn1

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

face stoarcere? daca da singura problema sau probleme sunt 1. memorie alterata=se resofteaxa placa 2.unul dintre relee ramine aclansat=contacte proaste in interiorul releu 3.contacte proaste pe mufe=curatate contactele sau spray contact .daca nu face stoarcere desfaceti carbuni si daca sunt scurti inlocuiti daca nu curata colectorul motorului. succes

Link spre comentariu

Face stoarcere. Mufele sunt curatate perfect,relele sunt verificate.o alta problema este ca uneori se alimenteaza cu foarte multa apa,alteori oso ia doar cata trebuie. La soft alterat m-am gandit si eu,intrebarea este,cine ar putea sa rescrie softul?

Link spre comentariu

Poza nu este reala,este identica cu ce am eu pe masina. Acum sunt la serviciu si nu pot sa va spun exact ce memorie are.ajung acasa si maine dimineata o desfac din nou,trebuie sa ii dau de cap cumva. Multumesc frumos pentru ajutorul de pana acum,va tin la curent

Link spre comentariu

nu are memorie externa .am afirmat ca se RESOFTEAZA pe mufa de culoare neagra numai daca cineva are programul si programatorul .alterarea memoriei se produce din cauza uzurii excesive a carbunilor sau soc de tensiune mai ales atunci cind masina se afla in programul de stoarcere

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am rezolvat.Am chemat un meserias,a luat placa,a tinut-o o saptamana,a adus-o inapoi iar la plecare a luat cu el si 300 lei de la mine. Ce i-a facut e numai treaba lui,am decis ca nu merita sa imi mai bat capul... Se numeste comoditate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări