Vizitator Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 (editat) Da, avem versiuni diferite. Ai incercat sa-i incarci un program mai simplu? Sa aprinda niste LEd-uri deexemplu. Editat Septembrie 11, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
bodo_b Postat Septembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Da, avem versiuni diferite. Ai incercat sa-i incarci un program mai simplu? Sa aprinda niste LEd-uri deexemplu. Da, am incercat, exact asta am zis in postul anterior. Am aprins un LED in diferite parti ale programului ca sa vad ca il ruleaza. Si e ok, LED-ul se aprinde dar atat. O sa fac cablajul si mai vedem dupa aia :-? Link spre comentariu
Liviu M Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Si e ok, LED-ul se aprinde dar atat. Pai in cazul asta atat alimentarea cat si ceasul si configurarile sunt bune. Fara cod, nu cred ca te poate ajuta cineva. Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 ... and there was silence... Probabil s-a descoperit o bucla din care nu se mai iesea. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 @bodo_b, posteaza totusi codul sursa integral, indiferent cat de lung ar fi, ca nu trebuie sa-l tastezi din nou aici, dai click oriunde in editorul de cod apoi apesi combinatia Ctrl+A urmata de Ctrl+C, apoi aici te folosesti in editorul de pe forum de butonul "Code" localizat langa butonul de imagine, al 12-lea buton de la stanga la dreapta din a 2-a linie ( chiar cea de deasupra ferestrei de scris pe forum ), ti se deschide un tab in care apesi Ctrl+V si se adauga automat codul integral in forma in care a fost scris de tine in compiler, este foarte simplu si foarte rapid. In caz ca nu s-a inteles, pot ilustra. Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Păi dacă ”codul sursă” are câteva pagini...probabil că nu vrea să-l publice ...cred că e ceva secret profesional !(bănuiesc eu) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum