Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema 16F887

bodo_b

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bodo_b

7

• Mircea

3

• elmar

2

• fratello

1

Top autori în acest subiect

Da, avem versiuni diferite.

Ai incercat sa-i incarci un program mai simplu? Sa aprinda niste LEd-uri deexemplu.

Da, am incercat, exact asta am zis in postul anterior. Am aprins un LED in diferite parti ale programului ca sa vad ca il ruleaza. Si e ok, LED-ul se aprinde dar atat.

O sa fac cablajul si mai vedem dupa aia :-? 

Link spre comentariu

@bodo_b, posteaza totusi codul sursa integral, indiferent cat de lung ar fi, ca nu trebuie sa-l tastezi din nou aici, dai click oriunde in editorul de cod apoi apesi combinatia Ctrl+A urmata de Ctrl+C, apoi aici te folosesti in editorul de pe forum de butonul "Code" localizat langa butonul de imagine, al 12-lea buton de la stanga la dreapta din a 2-a linie ( chiar cea de deasupra ferestrei de scris pe forum ), ti se deschide un tab in care apesi Ctrl+V si se adauga automat codul integral in forma in care a fost scris de tine in compiler, este foarte simplu si foarte rapid. In caz ca nu s-a inteles, pot ilustra.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări