avolocaru Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Salutari, va rog sa ma ajutati sa identific sursa din poze. MERCI! Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Nu sunt sigur, dar cred ca este vorba de Sursa stabilizata 40V 5A IEMI I 4104 Link spre comentariu
PKP98 Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Cam asa arata o sursa IEMI I4104 la interior http://s1.postimg.org/z234q0erj/poza.jpg ,nu prea seamana dupa cate vad eu cu cea a lui avolocaru. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Multumesc pentru lamurire, @PKP98. Ai dreptate, nu prea seamana cu sursa lui @avolocaru. Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 In comunism, industria republicana producea de multe ori in regim de autoutilare diferite aparate necesare procesului propriu de productie. Se vede clar dupa modul de realizare ca aceasta sursa este unicat sau o serie mica. Link spre comentariu
avolocaru Postat Septembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Eu banuiesc ca este vorba de o sursa dintr-o unitate logica, computer ceva. Contactele sunt aurite. Nu cred ca s-ar fi pus asa ceva intr-o sursa de uz intern. Zic si eu. Mai asteptam pareri. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 (editat) Carcasa ei, nu o ai ?. Sau panoul frontal ?. Ai numai scheletul ?. Editat Septembrie 11, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
avolocaru Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Doar ce se vede! Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Ce scrie pe condensatoarele mari? Adica ce tensiune de lucru? E posibil sa fie ceva folosit in centralele vechi de telecomunicatii...daca are iesire pe 48V sau 96, foarte probabil ca asa ceva e... Link spre comentariu
avolocaru Postat Septembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Sigur este dintr-o unitate de calcul, calculator industrial ceva. Am gasit o placuta similara, cu cea din poza 8 si cred ca am si transformatorul, prin atelier. Am lucrat cateva zile la un dezmembrator de asa ceva acum vreo 15- 20 de ani. Din pacate nu-mi pot aduce aminte detalii, la vremea aia nu se pune problema sa colectionez asa ceva. Pareau mari, inutile... Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 (editat) Iti zic eu de la ce e sursa aia ca o am si eu E dintr-un cnc mai primitiv, atat am apucat sa iau din el, sursa si 2 motoare pas cu pas cat borcanu de 800. Era o masinarie pe 2 axe cu motoare pas cu pas, nu stiu ce facea ca o ciobaneau aia de la fier vechi. Eu am oprit cutia si trafu ca iese o sursa beton din ea (plus restu de componente de pe placi) Editat Septembrie 20, 2015 de briobit Link spre comentariu
avolocaru Postat Septembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Ahaaa am vazut candva o imprimanta/ploter, literele erau pe o banda de metal parca. Poti pune o poza cu motoarele? Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Daca ma lasi pana maine cu mare placere, ca la ora asta scol tot blocul pana le scot din debara. Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Cum am promis poze. Acum am si eu o intrebare .... ce e bazaconia asta ? (are cam 20-25 kg) Link spre comentariu
avolocaru Postat Septembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2015 (editat) "briobit" Iti propun sa facem un schimb pagubos, tu imi dai mie sursa ta si eu iti trimit acelasi transformator si un radiator identic. Ma gandesc ca nu ai ce sa faci cu placile electronice. Eu adun aceste componente in vederea unei restaurari viitoare a unor echipamente facute de romani. Pentru motoare poti sa pui un pret si daca am posibilitatea le iau si pe acestea. Numai bine! PS Eventual iti scoti transformatorul si vedem cum facem cu restul... Editat Septembrie 21, 2015 de avolocaru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum