Mihainic93 Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Buna seara, Am achizitionat recent , la mana a doua , un Termoregulator Tecnologic THP-48 si am o mica problema . L-am alimentat cu 24VAC( tensiunea lui de lucru ) si am obtinut urmatoarele erori : "EEEE" - eroare ce indica lipsa termocuplului .( nu am un termocuplu la indemana) . "tAb"- am gasit in cartea tehnica a aparatului ca aceasta eroare ar insemna "parametrii nemodificabili". In cazul celei de-a doua erori nu stiu ce este de facut . A mai intalnit cineva aceasta problema la un Termoregulator Tecnologic? Rog persoanele ce au intalnit aceasta problema sa-mi dea un sfat si sa-mi spuna daca eroarea este "reparabila". Va multumesc! Link spre comentariu
Mihainic93 Postat Noiembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Update : am termocuplu si an eliminat eroarea "EEEE " , dar mi-a ramas eroarea cu "tAb" ( parametrii nemodificabili ) . Se mai poate face ceva ? Termoregulatorul functioneaza , dar nu ii pot seta tipul termocuplului si nici nu stiu care este setat . Pot afla ? Va multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum