cipri_mury Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Mi s-a dezactivat programul YouTube Downloader.Deci numai pot sa descarc cu el niciun videoclip.Ce este de facut?Sa mai precizez ca folosesc Windows 7 daca ajuta cu ceva. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Sunt o gramada de alte variante care pot lua videouri de pe youtube, chiar si online, fara install: https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=youtube%20download%20video Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Stiam ca sunt mai multe dar eu cu acesta m-am obisnuit.Deci daca cineva are vreo idee sa o scrie aici iar daca nu isi revine sub nicio forma o sa incerc si alte programe. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Atunci incearca un uninstall, curatat registri (cu un CCleaner, de exemplu), restart si un nou install. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Acest program CCleaner poate fi si bun,dar poate face si mai multe prob...la windows....Adica poate face curatarea corencta a registrilor...dar poate face si o curatare care nu trebuie fi sters (curatat). Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2015 N-am folosit nici un CCleaner ci am reinstalat Windows-ul iar problema s-a rezolvat.Acuma nu stiu cat o sa tina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum