catalin004 Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 salutare...mi-a venit la reparat un receiver cu 2 cartele digi tv...am gasit un condensator pe bara de 5V explodat, l-am schimbat, i-am verificat si pe ceilalti pe ESR si sunt ok....insa pe SCART imaginea imi fuce de sus in jos (ca la tv alb/negru) , iar pe RCA imaginea se vede impecabil....Am mai patit un asemenea defect mai de mult si nu l-am remediat...i l-am facut omului pe cablu RF Daca a rezolvat cineva problema rog si eu un ajutor Link spre comentariu
naetv Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 teoretic este acelasi tip de semnal , sigur e din receptor si nu din tv ? lasi iesirea RCA si eventual cu un adaptor rca-euroscart oricum unele modele noi - eu am de la akta - nu mai au scart , doar rca Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 cauta conzi de pe linga scart cei de 100mf 16v si 220mf 16v astia fac probleme si pe tot sasiul verificai ca o sai gasesti devalorizati rau de tot uni din ei succes Link spre comentariu
sorintv Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Am patit si eu asa. Dupa ce am schimbat un "pumn" de C-uri, tot nu si-a revenit. Pe scart fugea imaginea, iar pe RCA ok. Acelasi lucru pe cartela 1 si pe cartela 2. Am intrerupt video out de la scart (am dezlipit o bobina), si am luat video de pe RCA (galben) si l-am lipit pe scart. Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Buna ideea Sorin....cred ca aceasta este cea mai buna....nu este defect tv...sau sunt defecte 3 tvuri?in principiu omul din cauza asta l-a adus la reparat...nu din cauza condului care era detul de umflat Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 (editat) am schimbat vreo 50 de cond si se pare ca nu mai sunt probleme....multumesc tuturor Editat Septembrie 10, 2015 de catalin004 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 am schimbat vreo 50 de cond si se pare ca nu mai sunt probleme....multumesc tuturor eu in 3 ani am reparat cam 100 de buc de digi dublu mam saturat la schimbat conzi in fiecare si asta datorita eserului ca le poti verifica in circuit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum