Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV SAMSUNG UE40D5003 fara imagine

son

Postări Recomandate

Buna dimineata tuturor, acest tv cand il alimentez de la retea led-ul de st-by clipeste de 5 ori cate 2 impulsuri  si apoi din nou dupa o pauza.., iar nimic pe ecran..am gasit pe net binul ptr. spi 25x40b , dar ptr. model UE40D5000 l-am scris dar acum led-ul de st-by sta aprins incontinuu ,fara sa clipeasca..si tv-ul nu ia nicio comanda nici local . nici din telecomanda.....daca are cineva binul original (ma gandesc ca al lui poate sa fie corupt ) sau alta idee de ce clipeste fara sa se aprinda ecranul....multumesc anticipat...apropo pot sa pun la dispozitie binul de mai sus...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• son

3

• stefank

1

• robert1000

1

• Costica Tv

1

Top autori în acest subiect

Nu este bin-ul original dar ai sanse mari sa iti mearga .Sa postezi, ce ai rezolvat, si noi incercam in continoare sa te ajutam.

Pentru Display se mai pot face unele modificari, externe , asta in cazul cind ai imagine negativa, sau imagine intoarsa,(soft necompatibil pentru display)

https://www.xfile.ro/download/2847e4895d07f52558ffc39f84589468.html

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...
La 21.09.2021 la 13:41, robert1000 a spus:

cum l-ati rezolvat? stima!

Ce este asa de greu, a scris nandul cu dump corect si la rezolvat, simplu, pentru uni dintre noi, complicat pentru alti

Link spre comentariu
Acum 12 ore, Costica Tv a spus:

Din 2015 poate ca saracu' om nici nu mai traieste....:rade:

ce e sigur ca acum 1 an fara o zi a facut ultima vizita forumului,fereasca dumnezeu sa nu mai existe

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări