ice:>) Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 eurotec-5187Diametru: 8"Putere Maxima: 1200WDifuzor de frecvente joase (woofer): Placat cu titaniuKapton Voice Coil.Magnet de strontiu.Raspunsul in frecventa: 42Hz - 5000Hz;Sensibilitate (1W/m): 88 dBImpedanta: 4 OhmBoschmann MB 83 CTI autoluidspreker ., 400 watt, 4 ohm, frequentie bereik: 40Hz- 22.000Hz, 93 decibel, Incl.: 2-way cross-over.io am astea 2 difuzoare si acu vreau sa calc volumul pt o incinta....a mai auzit cineva de dif-urile astea sau stie cineva cu aprox cam ce volum mi-ar trbui pt ele?????Am cautat pe cite...dar nu am gasit nik....prb pt ca sund dif de masina...daca aveti vreo sugestie.....astept rasp.. Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 ca sa poti simula o incinta trebuie sa ai parametrii difuzorului , parametrii T/S. (vas,qts,qes,qms,sd,Re,Le,.......) Link spre comentariu
ice:>) Postat Februarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2007 pei da da tokmai asta nu am ...adik tre sa ma auc cu rigla si cu laseru.....bineinteles si cu o oglinda montata pe dif?????si sa-i bag ceva semnal de pe comp.....sai vad cursa......ufffff.la cat mau costat ....daca ii fac o incinta asa din ochi????nu o sa am calitate ....da poate is norocos:)...desi nu prea cred ...lol.. :rolleyes: Link spre comentariu
Extrem Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 Ideea e ca parametrii te ajuta sa faci aproape incinta perfecta pt acel difuzor; fara ei, e mai greu. Iti dau un exemplu, la eurotec o incinta de 20-25 l cu un tub de 7 cm diametru si 14 cm adancime ar trebui sa sune destul de bine; dar cum ziceam teoretic e imposibil de demonstrat fara parametrii :yawinkle: P.S pt un dif de 8" mi se pare mult sa scrie pe el 400 de w DAR 1200 :smt003 :smt003 :smt003 Link spre comentariu
ice:>) Postat Februarie 20, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2007 is bazaraciuni oricummm.....da asta e ....daca tot le am...l-am pus pe o statie de 80 watt si i-am ridicat basul la maxim din winamp si i-am dat si din dfx tot cam la fel....rezultatull....bobina incinsa si pocnituri la frcvente mai joase... am crezut ca se duce....da nu am io norocu asta...ma gandesc sa-mi caut alte difuri....care sa duca macar 80 watt reali....pe la kon oare gasesc ceva mai ieftin....si relativ mai bunut:?nu as investi prea mult in astea ca vreau sa-mi fac si un 2+1 cu ceva tdauri de vreo 390watt....da asta mai pe viitor.. Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 inu as investi prea mult in astea ca vreau sa-mi fac si un 2+1 cu ceva tdauri de vreo 390watt....da asta mai pe viitor.. tda de 390 w :rolleyes: ... hai ca ma mai auzit una :smt005 :smt005 Link spre comentariu
ice_shadow Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 daca tot le am...l-am pus pe o statie de 80 watt si i-am ridicat basul la maxim din winamp si i-am dat si din dfx tot cam la fel....rezultatull....bobina incinsa si pocnituri la frcvente mai joase... am crezut ca se duce....da nu am io norocu asta...NU mai umbla la EQ-ul de la Winamp, mai ales ca ai dat un plus de 12db pe frecvente joase. Lasa totul pe zero (pe mijloc), pt ca numa distorsiuni iti baga; de altfel nici nu ma mir ca s-a incins bobina difului si ca scotea sunete ciudate. :partyman: Link spre comentariu
ice:>) Postat Februarie 20, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2007 mey un tda de 150 watt pe subwoffer si doua de 70 pe boxe sau sateliti cum vreii tu....si lol...nu shtiu io prea multe da in mag scrie 390 watt sunt si kitturi gata facute :smt003 Link spre comentariu
ice:>) Postat Februarie 20, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2007 aha deci mij e bun ms de sfat.... :smt001 Dp prb e ca si cu egalizatoru de la vinamp pe 0 tot asa se aude......la volum mai mare ... pe cand pe celalalt difuzor boschman nu am prb asta.... Link spre comentariu
ice:>) Postat Februarie 20, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2007 era vb de tda-uri (mai multe...) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum