Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

calcul incinta MB 83 CTI autoluidspreker , eurotec-5187

ice:>)

Postări Recomandate

eurotec-5187Diametru: 8"Putere Maxima: 1200WDifuzor de frecvente joase (woofer): Placat cu titaniuKapton Voice Coil.Magnet de strontiu.Raspunsul in frecventa: 42Hz - 5000Hz;Sensibilitate (1W/m): 88 dBImpedanta: 4 OhmBoschmann MB 83 CTI autoluidspreker ., 400 watt, 4 ohm, frequentie bereik: 40Hz- 22.000Hz, 93 decibel, Incl.: 2-way cross-over.io am astea 2 difuzoare si acu vreau sa calc volumul pt o incinta....a mai auzit cineva de dif-urile astea sau stie cineva cu aprox cam ce volum mi-ar trbui pt ele?????Am cautat pe cite...dar nu am gasit nik....prb pt ca sund dif de masina...daca aveti vreo sugestie.....astept rasp..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ice:>)

6

• Extrem

1

• Kenwood_DJ

1

• pitbull_bog

1

Top autori în acest subiect

pei da da tokmai asta nu am ...adik tre sa ma auc cu rigla si cu laseru.....bineinteles si cu o oglinda montata pe dif?????si sa-i bag ceva semnal de pe comp.....sai vad cursa......ufffff.la cat mau costat ....daca ii fac o incinta asa din ochi????nu o sa am calitate ....da poate is norocos:)...desi nu prea cred ...lol.. :rolleyes:

Link spre comentariu

Ideea e ca parametrii te ajuta sa faci aproape incinta perfecta pt acel difuzor; fara ei, e mai greu.

Iti dau un exemplu, la eurotec o incinta de 20-25 l cu un tub de 7 cm diametru si 14 cm adancime ar trebui sa sune destul de bine; dar cum ziceam teoretic e imposibil de demonstrat fara parametrii :yawinkle:

P.S pt un dif de 8" mi se pare mult sa scrie pe el 400 de w DAR 1200 :smt003 :smt003 :smt003

Link spre comentariu

is bazaraciuni oricummm.....da asta e ....daca tot le am...l-am pus pe o statie de 80 watt si i-am ridicat basul la maxim din winamp si i-am dat si din dfx tot cam la fel....rezultatull....bobina incinsa si pocnituri la frcvente mai joase... am crezut ca se duce....da nu am io norocu asta...ma gandesc sa-mi caut alte difuri....care sa duca macar 80 watt reali....pe la kon oare gasesc ceva mai ieftin....si relativ mai bunut:?nu as investi prea mult in astea ca vreau sa-mi fac si un 2+1 cu ceva tdauri de vreo 390watt....da asta mai pe viitor..

Link spre comentariu

inu as investi prea mult in astea ca vreau sa-mi fac si un 2+1 cu ceva tdauri de vreo 390watt....da asta mai pe viitor..

tda de 390 w :rolleyes: ... hai ca ma mai auzit una :smt005 :smt005
Link spre comentariu

daca tot le am...l-am pus pe o statie de 80 watt si i-am ridicat basul la maxim din winamp si i-am dat si din dfx tot cam la fel....rezultatull....bobina incinsa si pocnituri la frcvente mai joase... am crezut ca se duce....da nu am io norocu asta...

NU mai umbla la EQ-ul de la Winamp, mai ales ca ai dat un plus de 12db pe frecvente joase. Lasa totul pe zero (pe mijloc), pt ca numa distorsiuni iti baga; de altfel nici nu ma mir ca s-a incins bobina difului si ca scotea sunete ciudate. :partyman:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări