valentinleonte Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Salutare,Detin o camera tip IRDOME04 cu ansamblu senzor optic tip PC7030 ver 1.3 Problema este ca imaginea in lumina nomala se vede foarte distorsionata ( cu pureci), iar cand obiectivul este mai ferit de lumina directa se vede mult mai bine. Pe timp de noapte imaginea este asemeni celei distorsionate. Am desfacut camera, am curatat si focalizat lentila, dar fenomenul persista. Am identificat pe placa un tranzistor (cred) HYD8C15 care se incalzeste destul de tare (aprox 60C) in timpul functionatii. L-am racit cu aer comprimat dar situatia nu se schimba. Astept parerile celor experimentati in repararea acestor chestii noi.Multumesc Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Are sau nu filtru IR peste lentila?!?! Link spre comentariu
valentinleonte Postat Septembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Da are filtru IR care si functioneaza, se aude cum comuta lentilele. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Da are filtru IR care si functioneaza, se aude cum comuta lentilele. comuta filtrele, speri ca nu te superi pentru corectare, cand am avut camera cu asa defect le-am inlocuit ca nu am avut ce le face, am ajuns pana la a schimba elementul CCD luat de pe o placa buna ,din curiozitate, abia atunci a functionat, poti gasi placi de schimb la diverse magazine la preturi intre 50 si 250 lei, depinde doar daca merita schimbata investitia Link spre comentariu
valentinleonte Postat Septembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 (editat) Le-am comutat, dar problema este aceeasi. Editat Septembrie 7, 2015 de valentinleonte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum