Vizitator birchy Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 (editat) Am si eu o problema cu tv mai sus mentionat, imi apar niste dungi orizontale foarte fine. Va rog spuneti.mi daca s.a mai intalnit careva cu problema asta. Multumesc. Editat Septembrie 7, 2015 de birchy Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Verificati conexiunile intre T-con si panel. Link spre comentariu
Vizitator birchy Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Am veruficat si totul este ok. L.am scos din priza cateca ore si cand i.am dat drumul mergea bn, dar nu e prima oara cand face asa. Link spre comentariu
Vizitator birchy Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Am veruficat si totul este ok. L.am scos din priza cateca ore si cand i.am dat drumul mergea bn, dar nu e prima oara cand face asa. Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Posibil sa se intrerupa o parte dintre conexiuni atunci cand se incalzeste,incercati sa apasati pe benzile de pe panel atunci cand apar dungile.Daca defectul dispare la apasare,atunci incercati sa le presati cu bucati de burete fata de rama.Oricum reparatia este provizorie,in timp defectul va evolua. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Pune o poza, sa se vada bine,si vei primi raspuns-ul.Dupa parerea mea este defect de panel, chiar si asa se poate remedia. Ar fi si mai bine daca ne-ai putea spune ce ecran are(Ex: Samsung LTA...LTF...LTJ....LTY....etc) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum