Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ECU FLASHER...!!!!?!?!?

Swat Cat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Swat Cat

11

• mihay

4

• Bagherra

2

• Stefan

2

Top autori în acest subiect

Vizitator janvaljanjan

Stai linistit ca daca "strici" se repara. Aia e schema si functioneaza, mai iti trebuie driverele, vezi la aici , e in limba ceha dar te prinzi usor. Eu am facut-o dar am gasit cablaj gata proiectat cu MC33199 in loc de LM ala, dar nu e nicio diferenta. Ai grija mereu sa citesti continutul original si sa-l salvezi. Aaa, bateria masinii trebuie sa fie incarcata. Bafta.

Link spre comentariu

zi o chestie...chip tuningul ce este.... adica iau softul de pe masina si ii modific parametrii dupa o regula si gata? si/ sau daca nu te superi sa pui si tu documentu cu placazu si schema pe site sau sa dai un pm...dau o bere sau ceva :)

Link spre comentariu

continutul ce il gasesti in ECU masinii se modica. Insa nu dupa ureche. Trebuie sa stii exact ce faci. Spre exemplu trebuie sa stii ce cantitate de motorina trebuie sa o injectezi, ce presiune trebuei sa furnizeze turbo, ce avas sa aiba motorul. As fi si eu curios ce si cum se face exact insa cine spune :tonqe: ?

Link spre comentariu

ideea e ca poti strica ECu. Spre exemplu cand citesti ECU la GOLF 4 trebuie sa scoti sigurantele de la Instrument Cluster. La Passat trebuie sa scoti ECU si sa-l citesti pe masa. Altfel nu stiu ca se poate.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări