Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Simularea si testarea protectiilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

O protectie isi face treaba pentru ceea ce a fost proiectata.

Dar sint si amplificatoare de firme mari care cu toate protectiile lor super-sofisticate, SOA, mutting, thermnall, etc, mai cedeaza.

Deci nu exista ceva perfect in domeniu.

Link spre comentariu

Nu le-a proiectat nimeni, sint experimentari facute de mine in decursul timpului, si rezultatul final care m-a multumit pe deplin, in orice fel de sarcina, scurt, etc, nu proiectari de catre cineva sau simulari.

Tot ce fac fac singur A-Z, doar cablajele le face altcineva care se pricepe la proiectare si realizare.

Piese pe placa si scurt +sarcina inductiva pe bune, asta este acolo in filmari.

Daca nu vei pune mina sa realizezi montajul si sa testezi, sa imbunatatesti si sa definitivezi, vei ramine la stadiul de simulari, fara rezultate concrete de care sa te bucuri.

Ai zis pina acum ca, cel putin 3 scheme ca vrei sa le faci, aia cu LME, aia cu operational, si inca una parca.

Se pare ca doar la stadiul de vorbarie s-a ramas fara nimic concret.

Link spre comentariu

:offtopic2

Am zis ca fac pe cel cu opamp si cu LME. Si chiar le fac. Dar tu poate nu ai citit postarile in care am zis ca nu am acces la atelier pana in decembrie, deci nu pot sa construiesc nimic acum. Asa ca 3 luni de acum incolo numai simulari si "vorbarie" o sa vezi de la mine.

Ok, Felicitari ! E si asta o munca destul de grea sa gasesti scheme de pe la amplifurile profesionale si sa le adaptezi sa se potriveasca la ampliful tau.

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

DA , e altă schemă pentru limitatoarele SOA față de V1 și V2 .Asta mi se pare o varianta cu mult mai performanta , și dacă ești interesat să o îmbunătățești cu încă un punct de inflexiune pe graficul SOA cu modificări minime , sa-mi dai de veste .Totuși , dacă ai fi avut sânge în vene postai schemele limitatoarelor SOA la primele module Leco V1 și V2 , ca să se convingă toată lumea despre ce este vorba .Sorin Sava să trăiască !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări