Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mufa/conector icsp

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

mersi pt informatii, eu preferam sa nu platesc transport pt o mufa, ca doar aia imi trebuia.eu le am explicat la vanzatori ce imi trebuie, dar m am lovit de ' nu avem '.probabil ca am sa ma duc cu placa la ei, dar tot am slabe sperante.Acum un an doi, aia de la tme mi au spus ca au doar birou in tm

Link spre comentariu

mersi UDAR pt ideea cu sirul de pini, am luat asa ceva de la ret.Am ramas inca odata dezamagit de oferta celor de la vitacom, nici macar pini din astia nu aveau.Stau si ma intreb de ce s-a inchis si dioda din timisoara, oare nu mai sunt oameni care sa stie electronica sau online-ul le a luat fata, ciudat si trist.

Link spre comentariu

Divaghez puțin căci nu mă pricep în domeniul comercial . Multe magazine ( printre care Telezimex și Vitacom ) au trăit pe seama depanatorilor . Acum , că piața s-a restrâns și s-a diversificat nu mai rezistă numai din componentele pentru asta . Pe de altă parte piața hobby înseamnă foarte multe sortimente în cantități foarte mici . Magazinele relativ mici nu-și permit să țină pe stoc toată gama . Deși , chiar niște șiruri de pini , ....

Totuși , nu înțeleg de ce ești necăjit pe online . E o metodă foarte civilizată și eficientă . Em mă aprovizionez ”clasic” de la un singur magazin din Cluj . Și de-acolo, de multe ori fac ei comanda la distribuitorul online și eu ridic piesele de la ei . E rentabil la cantități foarte mici unde transportul m-ar costa mai mult decât adaosul lor . La comenzi de peste 100RON , să zicem , mă aprovizionez exclusiv online .

Iertare pentru Off Topic.

Editat de UDAR
Link spre comentariu

mersi UDAR pt ideea cu sirul de pini, am luat asa ceva de la ret.Am ramas inca odata dezamagit de oferta celor de la vitacom, nici macar pini din astia nu aveau.Stau si ma intreb de ce s-a inchis si dioda din timisoara, oare nu mai sunt oameni care sa stie electronica sau online-ul le a luat fata, ciudat si trist.

posibil ca si ei sa fie dezamagiti de faptul ca nu prea ai stiut sa ceri ce-ti trebuie.

lipeste 5 fire si vezi daca merge.

daca ai in cap sa faci programare in serie mare, nu merge cu "pini".

care este de fapt problema ta?

Editat de Vezi Muti
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări