Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator SONY ta-fe370

Vizitator Alex Ungureanu

Postări Recomandate

Vizitator Alex Ungureanu

Buna ziua electronisti ! Ce parere aveti de amplificatorul sony ta-fe370 ? Merita 150 de lei ? L-am ascultat pe boxele mele si suna foarte bine, mult mai bine decat batranul schneider 8025ma pe care il detin.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator Alex Ungureanu

pe spate scrie use 4-16 ohms.

boxele mele sunt sony ss a309 pe 6 ohmi. cam slabute pentru amplificatorul asta, daca dau volumul la jumate deja distorsioneaza boxele.

Editat de Alex Ungureanu
Link spre comentariu

Ampliful poate funcţiona şi pe 0,5 Ohmi cu volumul la zero, dar integratul final e proiectat numai ptr sarcini de 8 Ohmi la volum mare. Momentan ampliful rezistă că nu poţi da tare din cauza boxelor, dar ptr alte boxe mai puternice, e bine să foloseşti numai de 8 Ohmi.

Link spre comentariu
Vizitator Alex Ungureanu

Am inteles. aiurea totusi din partea producatorului sa scrie "Use 4-16 Ohm" fiind spuse cele de mai sus.

Daca in 4 ohmi are puterea de 70w/canal , in 8 ohmi va avea 35 ?

Link spre comentariu

Da, neatenţia fir-ar să fie!

...............

Integratul STK4211 debitează 70W/8 Ohmi (20-20kHz) conform pdf-ului de fabricaţie, însă văzînd mai atent consumul amplifului de numai 160W şi specificaţia cu 70W/4 Ohmi (1kHz), ceeace reprezintă o decădere ptr el, trebuie să-mi revizuiesc afirmaţia de mai sus, firma Sony a ales să subvolteze alimentarea ptr a rezista integratul pe sarcini de 4 Ohmi, deci e adevărat, pe sarcini de 8 Ohmi puterea va fi relativ înjumătăţită. E o practică mai rar folosită, dar ieftină ptr ei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări