Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme tv orion

Alex Pop

Postări Recomandate

La acest tv lipseste din meniu instalare sau cautare de programe si nu vede semnalul de antena .in av functioneaza normal.Ma poate ajuta cineva? Este selectorul sau memoria.Nu am mai avut asemenea defect.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alex Pop

6

• Florinel TV

4

• spyry

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Model orion P2040 MTS sasiu PT90   dar s-a intimplat in urma unor descarcari electrice si as vrea sa stiu daca afisarea in meniu a cautarii de programe este de la selector sau din memorie pentru ca in meniu apare numa reglaj imagine

Descarcari electrice ,adica fulger

Link spre comentariu

Am revenit cu putina intirziere si i-mi cer scuze.Am inlocuit selectorul si tv functionraza pe canalele care au fost memorate

Nu are in meniu cautare programe si asa cum a spus D-nul FLORIN este si memoria cu probleme.procesorul este 

ST92195C7B1 .Daca are cineva un dump va rog sa ma ajutati .Multumesc

memoria este 24WC08P

Link spre comentariu

Am revenit cu putina intirziere si i-mi cer scuze.Am inlocuit selectorul si tv functionraza pe canalele care au fost memorate

Nu are in meniu cautare programe si asa cum a spus D-nul FLORIN este si memoria cu probleme.procesorul este 

ST92195C7B1 .Daca are cineva un dump va rog sa ma ajutati .Multumesc

memoria este 24WC08P

cu ce terminatie este procu?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări