Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schmbare unitate audio la Sandero

spik

Postări Recomandate

Salut,Am intrat in posesia unui Sandero Orange din 2011/07 si vreau sa-i schimb mp3-ul cu altul ce are si mufa pentru stik.Masina are comenzi audio la volan asa ca apelez la dumneavoastra pentru sfaturi in ceea ce priveste achizitionarea unei unitati audio ce sa se preteze si la aceste comenzi de la volan.Multam anticipat!

Link spre comentariu

Trebuie schimbat player-ul cu altul mai modern care are si port USB/SD-card  . Pentru majoritatea player-elor exista adaptoare pentru comenzile de pe volan.

PS : cauta pe net  "adaptor comenzi satelit clio" . O sa gasesti scheme de adaptare si module complete de vanzare.

Link spre comentariu

Daca este Blaupunkt trebuie scos din bord si vazute exact mufele ( jos-alimentare/ mijloc-difuzoare/sus- mufa pentru comenzi volan, telefon mute, etc). Eu am un Blaupunkt bermuda care are mufa de sus, dar nu are USB. In principiu trebuie un alt aparat de generatie mai noua (USB inclus) dar sa fie aceeasi firma ca cel care il aveti acum, altfel s-ar putea sa difere la mufe. Pana nu dati jos mp3-ul actual nu poate nimeni sa va spuna ce aparat sa cumparati...sau macar dati ceva detalii despre modelul care il aveti acum...macar firma producatoare, ca nu vad sa fi scris...

Link spre comentariu

am curatat lentila la un Blaupunkt luni scos de pe o Dacie si exat mufele acelea le avea.individul il cumparase de la cineva care avea Dacia,nu stiu ce model si il are montat pe un Ford,fara comenzi in volan.

Link spre comentariu

Cauta pe forumul Dacia Logan si vezi ca este un user care face adaptari / modificari pentru orice tip de player cu si fara comenzi pe volan. 

Aici gasesti:

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCYQFjABahUKEwivhqLby-nHAhXDthQKHRj_D_0&url=http%3A%2F%2Folx.ro%2Foferta%2Fadaptor-comenzi-volan-alpine-blaupunkt-jvc-kenwood-pioneer-sony-etc-IDHUXb.html&usg=AFQjCNFrGq69HvypFCfesivfRKfammBxmA

Editat de albasete
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări