spyry Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Salutare meseriasi .Am pe bancul de lucru un tv lcd LG ,model no:20ls5r-za care nu simte telecomanda si din tastatura nu simte decat power /on-of;P= si P+ ;nu simte source ;volum;ok ;si pe display nu apare de nici un fel OSD;are careva programe memorate pe care le vede perfect ;sunet normal dar ne reglabil .Sa fie oare din din memorie? Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Este posil ca telecomanda sa fie partial decta. Incearcu cu o alta telecomanda de Lcd L.G. caci comenzile principale sunt lafel. Link spre comentariu
spyry Postat Septembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Am incercat telecomanda pe alt tv si functioneaza perfect ,problema este ca aceleasi comenzi care nu functioneaza din telecomanda nu functioneaza nici din tstatura tv-ului ,iar la comenzile care merg nu apare OSD-ul . Link spre comentariu
naetv Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 poate cu un dump - am si eu ceva asemanator , doua bucati LG 20LS1R-ZK LP68A , care imi fac necazuri , dar mai mici si am cautat pentru ele - am gasit ceva dar nu le-am incercat pare ca si al tau este sasiu LP68A http://www.elforum.info/topic/92852-lcd-lg-20ls5r-za/ LG 20LS1R ZKAEULLEK oook..zip LG RZ-20LZ50.rar Dump LG 20LS1R ZKAEULLEK oook.rar Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 (editat) la lp68a fac mari figuri 3 condesatori C199 si C139 si ,c164 zona procesor,dar la dv pare a fi din dump,va recomand rescriea dumpului pe o memorie noua, Editat Septembrie 6, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
spyry Postat Septembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Gata mii de multumiri ,dump pefect a mers din prima am rescris memoria si totul a intrat in normal. Link spre comentariu
naetv Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Gata mii de multumiri ,dump pefect a mers din prima am rescris memoria si totul a intrat in normal. care ? Link spre comentariu
spyry Postat Septembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Dump LG20LS1R ZKEULLEKoook.rar 2,45kb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum