deagle_alin Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Am cumparat un preamplificator cu corector de ton, am alimentat bine, toate cablurile sunt ecranate, am evitat bucla de masa dar tot am un mic brum in boxe cand nu am semnal. Il folosesc la un amp cu tda 7294. Ce credeti as putea scapa de brum ? Acesta este: http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=309 Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 nu ai specificat sursa de semnal... daca e un calculator... asta e...cu intrarea in scurt mai e acel brum? cu o sursa de semnal buna, gen mp3-player, dvd, etc exista acel brum? Link spre comentariu
deagle_alin Postat Februarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2007 Asa e.. este de la PC. Am probat dea la un TV sony shi nu are brum . Link spre comentariu
deagle_alin Postat Mai 12, 2007 Autor Partajează Postat Mai 12, 2007 Dar totusi cum as putea sa scap de brum ??? chir si la un mp3 am un brum sesizabil, dar la PC e chiar deranjant la pauza dintre melodii. Fara corector nu se aude nici un brum(chiar si cu urechea lipita de boxa si cu cablul legat la PCfara semnal). Va rog sa ma ajutati. :prayer: Alin. Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Mai 12, 2007 Partajează Postat Mai 12, 2007 Intercaleaza un semireglabil intre preamplificator si amplificator. Apoi pune intrarea preamplificatorului la masa si dai volumul la maxim. Apoi misti usor cursorul semireglabilului la o valoare la care brumul nu mai este sesizabil dar bineinteles nu de duci cu cursa lui la minim ca nu ai rezolvat nimic. Dupa aceea, conectezi sursa de semnal dar fara program sonor si repeti operatia. Daca brumul persista sau are un nivel deranjant atunci ai mari probleme cu sursa de alimentare a PC-ului. S-ar putea sa nu fie conectata la pamant carcasa PC-ului sau alimentezi calculatorul de la o priza fara impamantare. Conectezi PC-ul la o priza cu impamantare si astfel poti sa vezi cat de mult "dispare brumul". Daca observi ca nici asa nu dispare atunci verifici daca carcasa acestuia este conectata la masa. De fapt am cam observat ca toate PC-urile cu sursa "no name/no number" prezista un riplu a tensiunii la 12VDC destul de maricel in comparatie cu alte solutii de alimentare. Dar ce sa facem, astea sunt PC-urile... :smt003 NUMAI BINE Link spre comentariu
zal Postat Mai 13, 2007 Partajează Postat Mai 13, 2007 Leaga la pamint carcasa calculatorului si gata brumul. Link spre comentariu
deagle_alin Postat Mai 13, 2007 Autor Partajează Postat Mai 13, 2007 PC-ul il am legat la pamant. Dar chiar si cu corectoru legat la masa tot persista brumul la un nivel sesizabil.Problema este de undeva din corector, pentru ca de la amplificator nu se aude nimic (2x TDA7294). Am schimbat si condensatorii am pus 6200uF pe ramura. Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Mai 13, 2007 Partajează Postat Mai 13, 2007 PC-ul il am legat la pamant. Dar chiar si cu corectoru legat la masa tot persista brumul la un nivel sesizabil.Problema este de undeva din corector, pentru ca de la amplificator nu se aude nimic (2x TDA7294). Am schimbat si condensatorii am pus 6200uF pe ramura.Atunci apeleaza la solutia cu semireglabilul redata mai sus de mine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum