Playradiohit Romania Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 (editat) SalutAm un amplificator de casa 2x50 w si cind îl conectez la calculator se aude foarte încet cu volumul dat la maxim nu stiu care at fi problema.As dori un ajutor din partea voastră care ar putea fi defectul lui.Am incercat in fel si chip lam desfăcut nu pare ar fi ars sau ceva dezlipit.Astept niste sfaturi.Multumesc. Editat Septembrie 6, 2015 de Playradiohit Romania Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Cu alte surse de semnal se aude bine?Poate fi si nivelul mic de semnal dat de Pc. Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Septembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Nu nu se aude nici cu alte surse.Semnalul la pc este dat la maxim Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Dacă e secret modelul amplifului nu am cum să-mi dau cu părerea. Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Septembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2015 (editat) Modelul este Inkel Al-211or Editat Septembrie 6, 2015 de Playradiohit Romania Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Nu prea e ''vizibil'' pe net şi nu sînt şanse de schemă, dar poţi să faci băbeşte nişte măsurători în interior. De exemplu, partea de preu (intrări/ton/volum sau ce o conţine) dacă e alimentată, începi cu partea de alimentare şi stabilizatoarele. Poţi verifica dacă etajul final funcţionează băgînd semnal direct (atenţie, controlat în volum) sau atingînd intrarea în el cu degetul. Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Septembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2015 (editat) Am verificat cu degetul la partea de intrare semnal si scoate un barit pe ambele canale deci ami da semne ca partea de amplificare mergeIar partea preu de comanda este alimentata cu tensiune o data ce-mi răspunde la comenzi (volum,bas,înalte,selectarea canalelor de intrare răspunde si alea ledul de stenbay este functional precum si celelalte leduri pe care le mai are) Editat Septembrie 6, 2015 de Playradiohit Romania Link spre comentariu
walldemar Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Verificati cablul de semnal Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Septembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Am verificat le-am schimbat am mai multe cabluri si degeaba tot la fel se aude. Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Septembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Multumesc celor care mi-au dat un sfat.Daca mai este cineva cu alta părere astept un răspuns. Link spre comentariu
Mircel Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 (editat) Am verificat cu degetul la partea de intrare semnal Error! Editat Septembrie 6, 2015 de Mircel Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Septembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Am sa fac si asta si sa vedem ce va fi Link spre comentariu
razvan-l Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 completeaza locatia , poate se ofera cineva din zona ta sa te ajute Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Septembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Ok multumesc Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Septembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Salut s-a rezolvat problema mare lucru nu era trebuiau facute legaturile intre plusurile de la intrarile rca de pe spatele amplificatorului http://hotupload.eu/...mplificator.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum