Vizitator andrei_vaslui Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 sal .....am facut si eu acest corector ..... ..functioneaza cu mica problema la balance .......cand e potentiometrul la jumate merge normal ....cand il dau spre dreapta se opreste sunetul dar cand dau in stanga se mareste putin volumul si merge distorsionat rau de tot .....ce ar putea fi ??? sa ii scot partea de balance ?dak da ....ziceti-mi cum plss :goodman: Link spre comentariu
cirip Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Inseriaza o rezistenta de 10k...47k intre potentiometrul de balans si condul de 4.7K. Valoarea concreta o stabilesti prin tatonare.Cirip Link spre comentariu
Vizitator george_21_2005 Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 e normal sa se auda distorsionat knd cursorul potentiometrului e in partea cu semnalul fiindca amplificarea e foarte mare iar knd cursorul e in cealalta parte intra in joc reactia negativa si dupa cum se stie semnalul e mai clar dar se reduce cu cat cursorul e indreptat spre pinul 1 al ao.incearca sa introduci si o rezistenta de 4,7-22k intre pinul potentiometrului si pinul 1 al ao Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum