Alexutz Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Desigur...Pentru asta trebuie DS ledului. Dupa dimensiunile lanternei, 700mA sunt spre limita. Peste 1A au lanternele cu control inteligent, perioade scurte, in conditiile in care transferul termic chiar e gandit. Link spre comentariu
Vizitator Robertbv Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 cand spun sursa ma refer la montajul de pe LED acumulatorul incarcat are 4.13V Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 E 18650 ? Link spre comentariu
Vizitator Robertbv Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 (editat) da dar asa e construit incarcatorul la 4.13V sa opreasca incarcarea pentru a elimina orice risc de deteriorare Editat Septembrie 5, 2015 de Robertbv Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 (editat) Am sters...... Nu trebuie sa vii la mine si nici sa cumperi ceva Reclama nu fac nimanui,am din ce trai si-o duc bine. O recomandare e altceva. Editat Septembrie 5, 2015 de victor ponta Link spre comentariu
Vizitator Robertbv Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 ce intreb eu si ce imi raspunzi tu daca ma indrumi sa vin la tine sa ma ajuti cu problema sau sa cumpar de la tine, stai linistit nu o sa o fac am intrebat doar daca ma poate ajuta cineva sa elimin modurile care ma incurca nicidecum sa modific ceva la led sau altceva dar asa sunt unii posteaza doar ca se afle in treaba sau sa faca reclama mersi oricum pentru ajutor voi incerca sa rezolv singur problema Link spre comentariu
Dxxx Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 (editat) Mihai Cozac are profunda dreptate in ce spune, probabil ca s-a exprimat mai pe intelesul...tuturor. Asta vroiam sa spun si eu cand am zis ca rezistenta serie e cel mai prost driver. Si exact asa se va intapla cu o simpla rezistenta serie pentru ca tensiunea mica de pe ea va prelua toata variatia de tensiune a bateriei. Iar pentru SEPIC desigur ca recomandarea este cea mai buna, insa mi-e teama ca este un public-tinta gresit. Totusi si rezistenta serie ar fi mai buna decat driverul default, macar consumul ar fi de 470mA aunci cand prin led trec 470mA si nu 560mA ca in prezent. In rest daca ledul este cel din titlu, ar rezista electric la 3A, dar in mod sigur nu si disipatiei. PS - RobertBv - deja ai primit lamuriri clare, cel putin in limita forumului. - chiar nu vad ce te ofenseaza la (unele din) raspunsurile primite, din moment ce le-ai cerut. Este de asteptat ca unele sa fie corecte, altele ... marginale, pentru ca pregatirea/experienta interlocutorilor e variabila. - pozitia ta de gazda pe topic impune alta atitudine, daca mai doresti si ajutor... Editat Septembrie 5, 2015 de Dxxx Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Inlatura componenta insemnata si ai sa ai single mode. Link spre comentariu
Alexutz Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 O explicatie, ceva? Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Mai bine urmareste schema de mai jos si daca se potriveste cat de cat face un strap pe minus. Atentie la tensiune si curentul prin LED! (dupa orice modificare) Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 (editat) El are 3 moduri. Strobe,50%.full. Cred ca-i suficient sa elimine strobe prin inlaturarea rezistorului. Uneori n-ai nevoie de 100% lumina si mai faci economie. Alegerea ii apartine iar interventia se poate face doar acolo, selectand cum ii place. Editat Septembrie 6, 2015 de victor ponta Link spre comentariu
Vizitator Robertbv Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 (editat) cel mai mult seamana cu a doua schema doar ca pe integrat scrie 8135A in rest rezistentele au aceeasi valoare si seamana si legarea rezistentele sunt puse in paralele Editat Septembrie 6, 2015 de Robertbv Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 A doua schema e copy/paste dupa prima dar modificata de mine. Link spre comentariu
Vizitator Robertbv Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 o sa incerc sa fac strap intre cei doi pini ai integratului cand ajung acasa Link spre comentariu
Dxxx Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Rezistentele puse in paralel si de valoare scazuta a rezistentei sunt pe ramura de masurare a curentului. Tensiunea pe grupul respectiv de rezistente in paralel este comparata cu o referinta si fortata sa fie egala cu acea tensiune, in acest fel se forteaza un curent constant pe iesire, care sa determine exact acea tensiune. Eliminarea unor rezistente din grup nu produce decat reducerea curentului de iesire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum