Vizitator xsorinn Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Buna seara , am intrat in posesia unui amplificator grafic palladium . Din ce am cautat pe internet , este destul de vechi si nu stiu daca se poate folosi . Atasez doua poze si as vrea sa ma ajutati sa il conectez la un casetofon . Nu stiu ce si cum se leaga , am reusit doar sa-l alimentez , si sa vad ca aparent functioneaza . Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Se pare ca acela este eq si cu un amplificator in punte de circa 2x20W/canal. Link spre comentariu
Vizitator xsorinn Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Cum il pot folosi si in ce mod ? As dori sa stiu cum se face conexiunea intre el si o sursa de sunet . Link spre comentariu
Vizitator xsorinn Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Up , chiar as vrea sa stiu cum sa il conectez la o sursa de sunet , multumesc . Link spre comentariu
Vizitator xsorinn Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Nu stie nimeni?.. Link spre comentariu
Vizitator xsorinn Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Pun si o poza cu interiorul , presupun ca ajuta . Link spre comentariu
Vizitator xsorinn Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 UP , poate stie cineva . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Nu are in spate mufe de semnal ? , pune o poza buna cu spatele carcasei !! Link spre comentariu
Vizitator xsorinn Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Nu , nu stiu sa spun daca au fost taiate mufele sau asa a fost ... Pe unde am cautat , toate egalizatoarele aveau mufe si de aceea sunt putin nedumerit ce e cu ele . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum