Sandu_alex_999 Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Intreb si eu ca nu sunt sigur...e normal ca un asa transformator sa se incalzeasca pana la vreo 35 de grade in gol? fara absolut nici un consum.Am pus mana pe miez printre sarme si am vazut ca miezul e cald defapt nu sarma...Astept pareri...pana una alta merge inca in gol...sunt curios daca se incalzeste mai mult de atat :smt010 Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Februarie 18, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2007 Ok...se pare ca dupa cateva discutii pe mess am ajuns la concluzia ca e bine ....rog moderatorul sa stearga topicul :smt006 Link spre comentariu
BLK Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 ca tot esti vechi pe forum, asa exemplu dai? ai ditamai topicul care se refera exclusiv la trafuri unde puteai sa pui orice intrebare, si tu deschizi un topic nou, si acum vrei sa-l sterg? si cu titlu vag, si ce sa mai zic... oooof de-ar fi ordine pe forumul asta sa poata lumea sa gaseasca tot ce trebuie repede. daca nici noi astia vechi pe forum nu ne interesam de bunastarea forumului, aia noi de la cine sa ia exemplu? pacat... Link spre comentariu
Vizitator jenica Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 De obicei constructiile cu miezuri toroidale, sunt constructii cu pierderi mici. Masoara curentul la mersul in gol si vezi ca puterea consumata la mersul in gol sa nu depaseasca 10% din puterea care se poate transfera cu acest miez. Daca esti sigur ca miezul se incalzeste la ...gol la 35grd, arunca-l. Dar cred ca s-ar putea sa ai spire in scurtcircuit si asta se poate vedea prin curbe V-A. f.f.f.f usor de realizat. Dar cred ca esti deja edificat. Link spre comentariu
zal Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 In ce timp ajunge la temperatura aia si vreau sa stiu daca ai urmarit tensiunea de retea in tot acel timp? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum