Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari compilator

Vizitator alex_pescaru

Postări Recomandate

Vizitator alex_pescaru

Salut!Puteti sa-mi recomandati un mediu de dezvoltare complet in C ori C++ pentru PIC-uri?Adica ceva care sa le aiba pe toate incluse (compilator, linker, debugger, profiler, etc), sa aiba code explorer, autocompletion, etc.Ceva ca in Visual Studio, Visual C++.Pana acum am folosit MPLAB si HITECH si nu prea ma mai multumesc...Thanks!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Din cate stiu eu, nu exista ceva care sa aiba toate facilitatile dorite de tine. Ai putea incerca mediul de dezvoltare HiTide, tot de la HiTech, dar e integrat numai cu PICC18 si nu cred ca suporta toate uneltele de dezvoltare de la Microchip. Daca folosesti vreun emulator / programator Microchip, e posibil sa nu le poti utiliza din HiTide.

Link spre comentariu

Multumitor mi s-a parut BoostC de la http://www.picant.com . 8)

Ca editor nu sta prea bine in sensul in care trebuie sa stii C klumea sa te prinzi de erorile care le faci in cod :lol: (daca faci vreuna :d) pentru ca nu ti le spune intocmai. (Iti da linia totusi)

Ce mi-a placut la el... simulatorul care dispune de plugin-uri care te ajuta: leduri si butoane. In plus poti sa iti creezi singur pluginurile.

Codul este suficient de optimizat si vad ca se ocupa de el in continuare (este o versiune beta).

Bafta!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări