Vizitator Florin Ilie Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Buna ziua tuturor sunt nou pe acest forum si incep cu o problema .. am un incarcator hp pt laptop cumparat de curand de la cineva , problema este ca atunci cand il bag in priza merge putin cateva sec si se opreste . Cand l-am cumparat a facut asa dar dupa a mers fara problema acum nimic .. Link spre comentariu
SHONELU Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Vezi daca ai condensatorii electrolitici de pe iesire umflati, bine ar fi sa-i verifici si sa-i inlocuiesti. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Zilele trecute am modificat un astfel de alimentator sa scoata 14v pt incarcatorul meu de acumulatori imax b6. Posibil probleme si la circuitul PFC. O sa pun o schema asemanatoare diseara. Link spre comentariu
Vizitator Florin Ilie Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 (editat) Multumesc pentru sfaturi condensatorii nu sunt umflatii . O sa pun si un video poate ma puteti ajuta Editat Septembrie 12, 2015 de Florin Ilie Link spre comentariu
Mihai85 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 (editat) Cu ce circuite integrate este echipat? Eu m-am folosit de schema de mai jos. Editat Septembrie 12, 2015 de mihaitza1985 Link spre comentariu
bugytech Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 La incarcatoarele HP adeseori cablul care se conecteaza la laptop intra in scut. Verifica acest cablu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum