Vizitator berti Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Salutare coforumisti. Zilele urmatoare vreau sa-mi cumpar un sistem 5.1 Genius SW-HF5.1 5000, probelma ii ca satelitii frontali si centralu' is cam adanci, adica unde i-as amplasa eu n-ar da prea bine. Frontalii au 165 mm adancime si centralu' are 155mm. Oricum ma bate gandu sa-i vopsesc ca ma cam face cu nervii imitatia aia de fag si cu ocazia asta as putea sa tai din ei, ma refer la adancime. Ce parere aveti? Se modifica cu ceva calitatea sunetului prin micsorarea volumului saltelitilor? I-as "scurta" asa la vreo 100 mm... sau chiar mai mult! Care ar fi dimensiunea minima la care as putea sa-i scurtez? Orice parere pro sau contra e bine venita... multam! P.s. Pentru carcotasi, NU va faceti probleme de calitatea vopsirii si a modificarii... sa discutam doar despre efectele modificarii volumului incintelor. Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Tavi, te rog sterge topicu asta... problema nu mai e de actualitate, mi-am luat altceva ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum