gigi56 Postat Decembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2015 - domnilor unde sa caut in SERVICE MENU sau in OPTION optiunele de micsorare imagini si ce trebue sa schimb acolo ? Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 trebuie sa reduceti V AMP ca sa se micsoreze pe verticala si sa modificati V SHIFT ca sa se incadreze bine . acesti parametri se afla afla la GEOMETRY undeva in acele pagini. nu stiu sa va zic din memorie. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Nu in option,in service menu unde scrie ceva de genul ADJUST(nu-mi aduc aminte exact).Atentie ce modificati,scrieti pe hartie ca sa puteti revenii. Link spre comentariu
gigi56 Postat Decembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2015 - domnilor am incercat prima data din service menu la rand punctele: 1,2,3,4 si nu se schimba nimic ,apoi am incerca in option la fel la rand punctele: 1,2,3,4.5 si nimic ,si nu este scris V AMP sau V SHIT si nici GEOMETRY, si nici ce zice domnul andrei ca scrie ceva de genul ADJUST . Ce ziceti de o mica modificare la anumite componete pe sasiu, sau de pus o mica bobina in paralel cu contactele de la bobina deflexie de la B - orizontal ,daca DA atunci va rog sa ma indrumati cum pot micsora B - orizonatl ? Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 asa este, scrie ADJUST. acolo aveti: VL VA SC VS. Link spre comentariu
gigi56 Postat Decembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2015 - va multumesc foarte frumos domnule bobo si domnule andrei am reusit cum s-a spus de dvs ,imaginea s-a incadrat perfect pe ecran ,si va doresc multa sanatate si sarbatori fericite din partea domnilor bobo si andrei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum