Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LG

gigi56

Postări Recomandate

Nu doresc sa ma joc ,dar am incercat cum s-a spus de dvs la cele doua rezistente R 310/314,dar a esit foarte prost e mult mai mult marita pe verticala,am schimbat si C 404 cu valori mai mici si cu valore mai mare si fara rezultat,dar ramane sa fac rost de telecomanda asa nu rezolv nimic, sau in cel mai rau caz sa montez bobina de pe tubul defect ,poate nu va esi prost .

Editat de gigi56
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

17

• surubarila

5

• bobo

4

• adydep

4

Top autori în acest subiect

slabe sanse sa iasa mai bine , mai repede ma rau - stai linistit sau :sparge:

asteapta telecomanda si fa treaba ca lumea , cu modificari si cirpeli cind nu stapinesti cunostintele necesare pot duce la dezastru

Link spre comentariu

Am pus mai demult un sasiu CP375 Daewoo in alta cutie cu alt tub(la fel ca diagonala).Dupa cateva incercari am gasit valoarea corecta a grupului de doua rez. paralel din iesirea Ci BV asa fel sa am dimensiunea V buna,m-am gandit ca poate poate....

Link spre comentariu

Buna ziua ,

Domnilor ,am o rugaminte la dvs sa ma indrumati pentru acest TV  LG  Model No:RZ - 21 FB35RZ si cu sasiul MC - 049B,si nu are telecomanda ,si am primit aici pe forum informati ca se potriveste telecomenzile cu codul : 6710V00124E si 6710V0077V ,dar dorsc care din aceste 2  coduri a telecomenzilor mentionate se potriveste 100% cu modelul TV - ului  pentru a face toate fuctile necesare ,si mai bine zis sa micsorez imaginea pe verticala  din menu .

O zi buna.

Link spre comentariu

tv-ul vine din fabrica cu telecomanda lg 6710V00124E deci  functioneaza 100% la acest tv.

am avut acest tv cu originala.

in sm se intra cu menu bord si menu telecomanda tinute apasat simultan cateva secunde pana dispare meniul tv si apare meniul de service in stanga sus.

post-175644-0-71113900-1441701935_thumb.jpg

Editat de bobo
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Buna ziua ,

Revin cu acest TV  LG Model No;RZ-21FB34RZ sasiu MC - 049B, la care am schimbat tubul fara sa schimb bobina originala ,si are pe verticala 12,4 ohmi si pe orizontala are 4,2 ohmi,si am imaginea marita in parte de sus a ecranului si nu se vede sliga postului se vede doar pe jumatate,ear in partea de jos a ecranului se vede numai  un rand de scris de la film.

- am primit telecomanda pentru acest TV codul telecomenzi este  6710v00124E,ear acum trebue sa fac reglajele de geometrie pe orizontala din telecomanda ,dar nu stiu cum sa procedez asa ca va rog pe dvs sa ma ajutai cum sa intru in menu si ce trebue sa schimb din menu ca imaginea sa se incadreze corect pe ecran .

Va multumesc.

Editat de gigi56
Link spre comentariu

Nu ati inteles :apasati simultan MENU panou+MENU telecomanda.Daca nu merge apasati  simultan OK panou si OK telecomanda.Le tineti apasate cateva secunde,trebuie sa mearga!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări