Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

repetor wireless

loleksibolek

Postări Recomandate

Am nevoie de o solutie cat mai ieftina de amplificare a semnalului unui router situat cam la 100 m de locul de unde trebuie accesat.Din cate am inteles repetoarele de semnal preiau si amplifica orice semnal wireless aflat in raza lor(nu stiu daca e asa) si ar exista si unele routere care fac exact acelasi lucru.Problema e ca unde e nevoie de semnal se folosesc telefoane cu android deci nu merg adaptoarele wireless pe usb,e nevoie doar de amplificarea semnalului wireles.Pe OL...sunt o groaza de routere la preturi modice dar nu stiu ce sa caut.Exclus legaturi cu cablu intre routerul care emite semnalul si repetor.deci imi trebuie pur si simplu ceva ieftin si intercalat la jumatatea traseului care sa repete semnalul.

Multumesc.

PS Nu fur nici un semnal de la vecini si nu intru ilegal in reteaua nimanui.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• loleksibolek

4

• elmar

2

• one

1

• George(sb)

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Neh.Nu pot umbla la routerul care emite.Pot doar sa ma conectez la el,am parola de acces.A fost mutat si semnalul a scazut semnificativ.Nu pot nici conecta un cablu,s-a refacut infrastructura si n-am cum.

Link spre comentariu

solutie ieftina la ce vrei tu nu se poate, ai nevoie de un router mai destept sau un computer cu placa wierless care sa share-uiasca in alt router.

Ce-a mai ieftine varianta e un router cu cablu, o varianta stabila te duce undeva in jur de 200 de lei, bani pe care ii amortizezi in 8-10 luni (ma gandesc ca vrei net pe moca)

sau ar mai fi o varianta cu niste placi de reteaceva mai puternice cu o antena pe masura, varianta asta tot asa te duce la 2-300 de lei, dezavantajul e ca daca opresti respectivul aparat nu mai ai net pe alte dispozitive

Link spre comentariu

(ma gandesc ca vrei net pe moca

Nu,nu moca.Nesupravegheat.In fine,n-am ajuns la nici un rezultat.Daca cineva care se pricepe si are timp poate sa se uite pe OL... la routere si sa-mi indice unul care sa aiba functia de repeater(deci vreau sa-l pun cam la jumatatea distantei alimentat si fara alte cabluri de retea in el-daca se poate asa ceva,nu ma pricep) ii raman recunoscator.

Multumesc.

Editat de loleksibolek
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări