Blacksmith Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 (editat) Puteti conta pe mine cu simularea ! Imi cer scuze pt comporamentul anterior, din gresala, eram putzan ametzt si na, s-o intamplat... Editat Septembrie 8, 2015 de Dudikoff Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Il poti ruga pe Marian sa te ajute cu simularea, eu l-am rugat cindva cu o simulare simpla si m-a ajutat. Cind definitivezi schema, te pot ajuta cu protectia SOA, in functie de numarul de finali folositi si tensiunea de alimentare. Ma cauti pe PM pentru asta. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Septembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Puteti conta pe mine cu simularea ! Imi cer scuze pt comporamentul anterior, din gresala, eram putzan ametzt si na, s-o intamplat. Bine ai revenit printre noi Il poti ruga pe Marian sa te ajute cu simularea, eu l-am rugat cindva cu o simulare simpla si m-a ajutat. Cind definitivezi schema, te pot ajuta cu protectia SOA, in functie de numarul de finali folositi si tensiunea de alimentare. Ma cauti pe PM pentru asta. Multumesc d-le LECO, orice ajutor e binevenit Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Eu, pe varianta asta as merge pt teste: Asta e schema mea pt 400W. Pentru putere mai mare mai adaugati finali si tensiune de alimentare... Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Până nu crești performanțele etajului VAS nu poți obține performanțe serioase ale topologiei PA x00 .Nu uita de folosirea unui operațional superior ca performanțe gunoiului de 5534 , care este excelent la semnale mici !Cât despre dimensionarea protectiei SOA , nu tot ce zboară se mănâncă .Aviz amatorilor de chilipiruri ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Nu uita alimentarea lui NE5532 care nu este aratata in poza 1! Spor la treaba, diodele nenotate pui 1N4148. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Septembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2015 (editat) Deci!!!! Eu zic ca putem lua ca punct de plecare(din nou) schema aceasta cu imbunatatirile efectuate cu succes pana acum. 1. Nu eram convins daca suporta marirea numarului de finali si a tensiunii de alimentare fara a interveni si asupra etajelor anterioare, insa din simularea pe care mi-a facut-o Dudikoff si caruia ii multumesc din nou s-a dovedit ca suporta fara probleme 8 perechi de finala cu o alimentare de +-95V. 2. Pasul urmator si pe care eu il consider destul de important este sa se simuleze o cascoda in etajul driver ca sa putem face o comparatie intre cele doua topologii si sa vedem daca merita sau nu sa montam inca doi tranzistori acolo (cu tot tacamul aferent). Deci, Dudikoff rugamintea mea este sa faci tu cand poti acea simulare, dupa care sper sa putem discuta civilizat in continuare (nu vreau sa mai pierd inca doua pagini din topic cu discutii inutile). Eu personal sunt tare curios cum arata simularile cu cascoda implementata... D-le Victor gand la gand cu bucurie, mi-ati luat-o inainte cu postarea.. 3. De asemeni pentru mine personal sunt foarte importante acele diode pe iesire (pentru protectie la alimentare inversa) eu nu voi renunta la ele decat daca din simulari si ulterior din teste se va dovedi ca influenteaza negativ functionarea amplificatorului. 4. Evident ca alimentarea operationalului(de fapt a operationalelor) in cazul meu se va face din sursa separata bine filtrata si stabilizata. Aici tin sa precizez ca fiind un proiect de amplificator PRO tin neaparat la implementarea de intrari de semnal balansat si ca atare voi introduce un etaj corespunzator inaintea intrarii, etaj care sa-mi permita de asemenea regimurilor de care dispun majoritatea amplificatoarelor PRO, adica MONO/STEREO/BRIDGE. Aici cred ca voi folosi o schema pe care am mai folosit-o cu succes si la alte amplificatoare, o voi posta la timpul ei si o voi supune analizei voastre. D-le LECO, la fel, gand la gand cu bucurie... si dvs mi-ati luat-o inainte cu postarea 5. De asemeni "m-ar coafa" si mai bine daca as putea implementa un selector de sensibilitatate a intrarilor(0,77V, 1V si 1,4V), astept sa-mi spuneti ce parere aveti despre asta. Cam atat deocamdata, revin daca imi mai amintesc ceva!!! Si inca ceva zic eu IMPORTANT si pentru linistea tuturor: Domnilor, eu NU FAC CONCURENTA NIMANUI!!! si nu doresc sa iau clientii nimanui!!! Daca nu ma credeti, uitati-va mai intai la locatia mea, dupa aia la locatia dvs si sper ca va dati seama ca nici nu am cum sa fac concurenta nici unuia dintre cei care au realizari aici pe forum. Sper ca e si asta un argument daca alte argumente nu v-au convins pana acum! Editat Septembrie 8, 2015 de elektronu85 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Acele diode NU au cum sa influenteze negativ functionarea amplificatorului, in regim normal ele nu influenteaza cu nimic, decit cele intre E si C la finali, care protejeaza impotriva tensiunii inverse. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Uite ca tocmai a pus Leco o schema cu cascoda. Hai ca o bag repede in simulator sa vedem cum merge ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Schema este de la un amplificator profesional de calitate. Si eu sint curios de simularea la o tensiune de +/- 95Vcc pentru o sarcina de 4 ohm, si apoi pentru 2 ohm, sa vedem cam pe unde intra in actiune protectia SOA, observati ca este inclusa si sarcina in protectie, cit timp exista tensiune la iesire aceasta este redresata invers ca polaritate, suprapusa peste tensiunea de deschidere a tranzistorilor. Personal as recomanda o alimentare de circa +/- 82Vcc, cu sarcina de minim 4 ohm pentru real life use (minim 600W/4R putere la iesire). Simularea ne va lamuri. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Mai oameni buni , repetați greșeala din subiectul geaman PA300 ?Chiar nu puteți avea răbdare ? Asta e viața , va repeziți la consultanta unuia care are interes contrare cu acest subiect , dar voi nu puteți vedea " bomboana otăvită " ?Nu contează , este un alt subiect la care nu voi interveni în viitor , ca pedeapsă pentru faptul ca nu doriti sa învățați din greșelile anterioare .Este punctul meu de vedere , puteți reacționa în orice fel , pentru mine nu mai contează .@electronu85 , ai o viață înainte , mult succes ! Link spre comentariu
elektronu85 Postat Septembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2015 (editat) Dar daca in schema protectiei propuse de dvs am culege semnal din emitorul fiecarui tranzistor final si l-am insuma prin cate o rezistenta de 100 ohmi si am injecta suma lor in punctul comun dintre condensator si dioda(baza tranzistorului) n-ar fi si mai bine??? Varianta asta mi se mai sigur in exploatare, nu de altceva.... D-le Victor nu va suparati ca va suparati cam degeaba de data asta, noi doar simulam deocamdata, tineti cont si de faptul ca noi(eu si Dudikoff) nu avem vederea asa de performanta ca dvs, nu putem vedea prin ochii dvs si nici nu putem intelege si gandi ca dvs. Insa daca aveti putina rabdare dati-ne antidotul la "bomboana". orice punct de vedere poate fi constructiv.... In fine, dvs faceti cum credeti, mie mi-ar parea rau sa va intoarceti privirile si din topicul asta, insa nu va pot constrage nici pe dvs nici pe nimeni.... Editat Septembrie 8, 2015 de elektronu85 Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Mai oameni buni , repetați greșeala din subiectul geaman PA300 ?Chiar nu puteți avea răbdare ? @electronu85 , ai o viață înainte , mult succes !PA , deja se pare că ai ales calea în viață , iar eu nu mă opun voinței tale .Îmi permit să stau în umbră și să râd de victimele unui electronist închipuit !Audiții plăcute și spor la construcții de calitate ! Link spre comentariu
elektronu85 Postat Septembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Nu fiti chiar asa de radical d-le Victor, nu-i cam mult totusi??? Eu totusi n-am facut nimic deocamdata, n-am zis ca e bine asa sau asa, adica cum spuneti dvs sau dl Claudiu, deocamdata eu doar studiez toate variantele....chiar nu cred ca e cazul sa va retrageti.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Dar daca in schema protectiei propuse de dvs am culege semnal din emitorul fiecarui tranzistor final si l-am insuma prin cate o rezistenta de 100 ohmi si am injecta suma lor in punctul comun dintre condensator si dioda(baza tranzistorului) n-ar fi si mai bine??? Varianta asta mi se mai sigur in exploatare, nu de altceva.... Eu am prezentat schema din manualul service a acelui amplificator, doar am inlocuit optocuploarele cu diode pentru a simplifica. Dar am pus si schema integrala, ca fiecare sa poata sa inteleaga ce si cum. Si eu as recomanda ca din emitorul fiecarui final sa fie culeasa tensiunea pentru partea de protectie, cum sugereaza colegul elektronu85; daca exista un tranzistor cu beta mai mare, este posibil ca acesta sa conduca "greul" in curent la o usoara suprasarcina, caz in care daca nu s-ar culege referinta si din emitorul lui, s-ar putea sa existe surprize, in cazul in care se ajunge la depasirea curbei SOA. In general producatorii de amplificatoare profesionale, isi imperecheaza finalii pe caracterograf, din sute sau mii de perechi, noi ne multumim sa imperechem cit de cit finalii pe sectiuni, sau chiar si fara imperechere, dupa posibilitatile fiecaruia. Ca sa nu se creada ca vorbesc aiureli, iata tranzistori "parametrically matched" by Crown, pe linga codul lor OEM by Motorola pentru Crown, se observa niste cifre, aceela sint aplicate de catre cei ce testeaza si imperecheaza finalii pe caracterograf: Acest lucru mi-a fost scris pe mail de catre Kip Whitehead, senior technician la Crown International. Poza este luata de pe net. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum