Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD logik l26digb10

paun nelu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaspadin

4

• paun nelu

1

• iuliantv

1

Am sa va incerc sa va trimit intrarea in meniul service sau un dump, dar numai luni cind ajung la munca. Puteti incerca cu INPUT 2580 sau 1591, nu mai retin exact, am lucrat acu citiva ani cu acest model.

Link spre comentariu

Nu am pentru DIGB10, am in schimb pentru DIGB21 care din cite imi amintesc are acelasi mainboard. Problema este ca e memorie flash si marimea este de aprox 5Mb, iar aici nu ma lasa sa incarc dimensiunea asta, asa ca trimite-ti va rog adresa personala pe pm sa va pot trimite fisierul. Puteti sa mai icercati si urmatoarele combinatii pentru meniul service: Source sau Menu 0000, 1591, 2580, 000000. Toate acestea sunt de logik fabricat in china(nu vestel).

Link spre comentariu

Nu am pentru DIGB10, am in schimb pentru DIGB21 care din cite imi amintesc are acelasi mainboard. Problema este ca e memorie flash si marimea este de aprox 5Mb, iar aici nu ma lasa sa incarc dimensiunea asta, asa ca trimite-ti va rog adresa personala pe pm sa va pot trimite fisierul. Puteti sa mai icercati si urmatoarele combinatii pentru meniul service: Source sau Menu 0000, 1591, 2580, 000000. Toate acestea sunt de logik fabricat in china(nu vestel).

https://www.xfile.ro/

Link spre comentariu

Din pacate nu reusesc sa accesez siteul, banuiesc ca de vina sunt setarile de securitate din reteaua noastra interna. O sa incerc si de acasa, dar daca ati reusit cu meniul service, anuntati-ma va rog.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări