stefanpecsi Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Buna prieteni buni!Nu stiu ce poate avea o placă de alimentare de la un cuptor cu microunde cu afisaj electronic,de se tot arde doua rezistente de 5w si 47 ohmi,am verificat magnetronul in alt cuptor,e ok,dioda inalte,ok,de pe placa de alimentare toate sînt bune,cele doua diode mici,cele doua rezist.de 3,3kohmi/5w ok.Cred ca releul ala de 28 V,acum 2ani,a mai fost o situatie de genul,cu exact acest model de placa,dar atunci am avut altul,laschimb,si l-am pus,nu mai ardea reziztentele cele doua in paralel,de 47 ohmi.Exista ceva modificare oare,ce as putea face,nu stie cineva,ca releu de acel model nu gasesc,nu stiu cum sa rezolv problema.Va multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Vezi că schema de principiu este de obicei lipită la fiecare cuptor pe interiorul capacului demontabil.Exemplu :http://www.beamalarm.com/image/Microwave/Microwave_Barry%20Leavitt/wiring%20diagram%209964.JPG Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Stiu,dar asta nu ma ajuta,ma interesa o modificare a alimentării fara releu,ca nu se gasesc dealea,si dupa ce am descris,releul e de vina dupa mine. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Ar trebui să vedem schema de principiu a acelui cuptor, dacă se poate. S-ar putea adapta alt tip de releu acolo, nu neapărat identic cu cel existent, fiindcă spațiu este suficient...importantă e tensiunea de lucru și curentul maxim suportat de contacte.Ideal ar fi ca rezistența bobinei să fie cât mai mare posibil. Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Ok,multumesc,o sa fac o fotografie la schema lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum