Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuptor cu microunde defect placa alimentare

stefanpecsi

Postări Recomandate

Buna prieteni buni!Nu stiu ce poate avea o placă de alimentare de la un cuptor cu microunde cu afisaj electronic,de se tot arde doua rezistente de 5w si 47 ohmi,am verificat magnetronul in alt cuptor,e ok,dioda inalte,ok,de pe placa de alimentare toate sînt bune,cele doua diode mici,cele doua rezist.de 3,3kohmi/5w ok.Cred ca releul ala de 28 V,acum 2ani,a mai fost o situatie de genul,cu exact acest model de placa,dar atunci am avut altul,laschimb,si l-am pus,nu mai ardea reziztentele cele doua in paralel,de 47 ohmi.Exista ceva modificare oare,ce as putea face,nu stie cineva,ca releu de acel model nu gasesc,nu stiu cum sa rezolv problema.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanpecsi

3

• validae

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ar trebui să vedem schema de principiu a acelui cuptor, dacă se poate. S-ar putea adapta alt tip de releu acolo, nu neapărat identic cu cel existent, fiindcă spațiu este suficient...importantă e tensiunea de lucru și curentul maxim suportat de contacte.Ideal ar fi ca rezistența bobinei să fie cât mai mare posibil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări