Vizitator Budiul Daniel Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Mi-am terminat incintele. ce ziceti? Reamintesc 400wrms, 800 program cu C15-400B si Wnd63 , frecv. de lucru 30hz -20kHz. Link spre comentariu
crexy Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 eu mi-as da cu parerea ...dar nu vad nici-o poza ... Link spre comentariu
Vizitator Budiul Daniel Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Scuze erau pozele prea mari (rezolutia) si nu mi-am dat seama Astept pareri. Link spre comentariu
Vizitator madmaxtata Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 au iesit frumos tare pe exterior. acum nu stiu cum se aud, dar imi inchipuii. cat te-a costat toata afacerea? Link spre comentariu
Vizitator Budiul Daniel Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Destul de mult , dar merita As vrea sa imi mai fac un sub activ,desi nu stiu daca este nevoie si sa imi cumpar si un crossover si aceste full sa ii fol. ca si sateliti. Dar deocamdata ma opresc aici, sa mai scot niste bani cu ele. Link spre comentariu
Yoshiro Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Frumos dar porturile nu sunt cam inguste? Nu iti fac probleme? Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 arate foarte bine si imi inchipui cum ar suna :smt003 :smt003 Link spre comentariu
radue Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Editeaza-ti titlul topicului ! ( adica pune-l cu caractere normale ).De aratat arata bine, totusi porturile prea mici, si ca - cati dB au 30 ? :smt003 ( - 10 sau - 16 dB ? ) Link spre comentariu
Vizitator Budiul Daniel Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Porturile au 70mm si 3cm lungime. Asa mi le-a calculat Nexus si cam asa mi-au iesit si mie din calcule la 100L cat are incinta . De ce ziceti ca sunt prea mici? Porturile mai mari si cu adincime mai mare nu faceau acelasi lucru? castigam ceva db cu porturi mai mari? Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 ii posibil sa vujuie aerul pe la porturi laputere mare. intr-adevar ii acelasi lucru daca maresti diametrul dar maresti si adancimea. dar... ai Vent air velocity mai mic. la cat le-ai acordat? eu mai degraba ziceam un 50-20Khz Link spre comentariu
Vizitator Budiul Daniel Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Corect spus aprox liniar 50Hz-20KHz. Oricum intre frecv acestea suna super bine. Acum vorba lui Nexux "urechea omului e data dracului" . Fiecare aude , sau nu aude cate ceva.Recomandati-mi un subwofer aprox 400W sa nu fol putere prea mare , dar pe 18" . Oricum nu stiu exact ce o sa fac un bas reflex, un horn loaded, dar oricum vrau sa fac ceva sa sune cel putin pe masura asteptarilor mele, cum suna si aceste ful range. Link spre comentariu
ice_shadow Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Minim un HP18S :partyman: Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 un singur subwoofer in reflex de 18" nu cred ca o sa te satisfaca. nu o sa tina pasu cu fullrangeurile. poate ar fi fain 2 sa reusesti sa faci. da nu iti ajunge basul redat de fullrangeurile cu c15 ? vrei deep bass? ca punchy bas ai pentru subbas incearca X1 sau scooper. Link spre comentariu
Vizitator Budiul Daniel Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Imi ajunge basul de la full range, dar poate prind ceva sonorizari mai mari , unde full rangeurile le-as urca pe stative si le-as folosi ca si sateliti, evident cu un crossover activ. Adica ceva de genul 2.1. ce zici nu ar merge cu un singur sub chiar fie el si mai mare?, ca nici sa car dupa mine doua n-mi prea place. Link spre comentariu
ice_shadow Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 Pai daca vrei doar unul singur, atunci ia ceva sanatos de 18", care sa tina pasul cu cele 2 fullrange-uri, de ex SD-18EL. :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum