alex26 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Buna ziua. Acest tv cu sasiu Q552.1HE LA, are probleme si nu stiu de unde sa incep. Sursa scoate tensiunile corecte, pe mainboard nu am gasit nimic suspect, condensatorii ok, diode ok, la fel si stabilizatori, nu exista scurt, dar tv-ul nu merge. Nu am led rosu de standby, daca apas butonul power, pentru o secunda se face ledul rosu dar se stinge imediat. Sursa este 715G3860-P01-W21-003U Mainboard 3104 313 63644 Mai exista o placuta Input Board 715G4309-T1A-000-005B. Ar putea da o asemenea manifestare memoria flash 25p05vp ? Sau ce as putea incerca. Mentionez ca nu am telecomanda. Schema este foarte completa. http://elektrotanya.com/philips_chassis_q552.1he-la.pdf/download.html Va multumesc. Editat Septembrie 2, 2015 de alex26 Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Acest tv ar functiona cu o telecomanda obisnuita, pe 3010 sys 00. Pe M 4 U codul este:258, pe bravo V7 este: 97970. Ar functiona prtial si cu RC 283501. Link spre comentariu
alex26 Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Am facut o telecomanda MFY dar cand dau comanda din telecomanda, se aprinde ledul rosu de la tv , parca ar raspunde televizorul dar doar atat, se aude sursa cum functioneaza, dar nu am nici sunet nici imagine. Sa fie arsa banda de leduri, ca banuiesc ca in acest caz ar trebui sa am sunet, dar tv-ul este adus de afara si posibil sa nu mearga daca nu sunt cautate programele. Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Acest tv ar functiona cu o telecomanda obisnuita, pe 3010 sys 00. Pe M 4 U codul este:258, pe bravo V7 este: 97970. Ar functiona partial si cu RC 283501. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Vedeti daca se alimenteaza invertorul pentru leduri!! Tensiunea de 5v este stabila tot timpul? Si cand ledul de st-by este aprins si cand este stins? Link spre comentariu
alex26 Postat Septembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 (editat) Nu am tensiunea VIN de pe placa de baza, ce duce la cablul lvds. Mai exact lipsa tensiunea +VDISP, nu gasesc de unde vine de pe mainboard Editat Septembrie 3, 2015 de alex26 Link spre comentariu
alex26 Postat Septembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Nu am tensiunea VIN de pe placa de baza, ce duce la cablul lvds. Mai exact lipsa tensiunea +VDISP, nu gasesc de unde vine de pe mainboard Am atasat poza cu zona lipsa tensiune. Aceea tensiune +VDISP-INT duce la +VDISP si de aici prin cablul lvds, dar la mine e lipsa. Daca ma puteti ajuta cu o informatie, de ce nu am tensiune la mosfet, ce nu e bine? Va multumesc. Link spre comentariu
crmn1 Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 ai alimentat procesorul?de obicei la philips procesorul se alimenteaza separat fata de restul componentelor de pe placa main .in acest caz cauti undeva iar defectul se afla in alta parte .faptul ca ledul se aprinde la actionarea tc ma duce cu gindul ca ai ceva care nu este alimentat corect in main .succes Link spre comentariu
alex26 Postat Septembrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Procesorul este PNX85500, tensiune sunt ok., o exceptie ar fi postez o imagine. Link spre comentariu
alex26 Postat Septembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Nu stiu ce as putea face, dar oare nu ar merge prin rescrierea memoriei. Merita incercat sau nu, si daca da ma poate ajuta cineva cu softul. Link spre comentariu
alex26 Postat Septembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Mai am un tv identic, dar cu lipsa plasa sursa. Am pus sursa pe acesta si face exact ca celalalt. Sa fie si la acest tv tot problema la mainboard. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum