Vizitator trl Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 Salutam!Primul SGH-X600 a fost adus din Italia. La vreo 2 sapt. a inceput sa se blocheze atunci cand cineva ma apela; in timpul conversatiei niciodata! Deblocarea o puteam face doar daca scoteam bateria pt. 2 sec. si-o repuneam la loc sau daca izbeam telefonul de podul palmei (sau chiar de tocul usii...functie de starea de nervozitate... ).In fine...tot la nervi mi-am luat alt telefon, identic cu primul, dar de data aceasta nou noutz, direct de la o firma de specialitate. Evident ca dupa vreo luna apar aceleasi simptome. Duc telefonul inapoi de unde l-am luat si le spun problema si ei spun ca de fapt totul e in regula cu aparatul; n-avea rost s ma cert prea mult cu ei (mai ales ca nu s-a manifestat in momentul acela; se manifesta de 3-4 ori pe sapt.). L-am dus la vreo 5 firme de service si degeaba; l-au "uns" l-au curatzat...dupa vreo 1-2 sapt. incepea sa fak la fel. Mi-au skimbat softul de pe el...tot degeaba.Are cineva idee ce anume ar putea provoca astfel de blocaje? Mentionez ca doar cand cineva ma apeleaza se blocheaza (cel putin asa am constat eu).P.S.: Contacte imperfecte nu prea ar avea cum sa fie pt. ca nu prea sunt contacte decat la SIM si la acumulator. Oricum, telefonul se blocheaza precum un computer, adica ramane cu ultima imagine afisata pe el. Link spre comentariu
cniky Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 mai.., `e cu cantec` problema ta... :roll: Ok, si daca eu iti spun acuma cam ce ar putea sa aiba (defecte posibile), tu ai sculele necesare sa te apuci sa lucrii in el si piese, sau vrei doar un raspuns sa sti si tu depre ce ar putea fi vorba...?! Link spre comentariu
Vizitator trl Postat Decembrie 7, 2004 Partajează Postat Decembrie 7, 2004 Salut?m!Sincer, nu cred ca am "sculele" necesare, dar m-am cam saturat sa-mi spuna mutzii ashtia care cica stiu sa repare telefoane ca e un defect iremediabil. Nu prea pot sa cred asta...!Oricum, daca ai vreo idee sau daca te-ai mai intalnit cu asa ceva...da-mi totusi un raspuns; poate astfel ajutam macar pe altii daca pe mine nu.Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator balansoare Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Deunazi mi-am amintit ca am si eu un telefon d-asta, pe care nu l-am mai folosit din cauza acelorasi simptome.Ai mai rezolvat ceva cu telefonul? Oare are rost sa ma duc cu el la vreun meserias? Telefonul meu arata ca nou, l-am folosit extrem de putin, si parca imi pare rau de el sa stea nefolosit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum