Vizitator bonzanu Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Bună ziua, de curând mi-am cumpărat și eu o mașină și am un aparat japonez pe ea, un ADDZest cu minidisc, nu vreau să iau altul pentru că am o pasiune pentru minidiscuri. Acesta nu prinde radio de la 88 până la 108 pentru că e din Japonia. Mă puteți ajuta să îl fac să prindă altceva decât Magic FM? Ce pot să fac? Trebuie să cumpăr ceva sau îi pot face ceva? Mulțumesc frumos și o zi bună! Îmi cer scuze dacă am greșit secțiunea, vă rog să o mutați dacă se poate în secțiunea potrivită, sunt nou pe aici. Link spre comentariu
itube Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 (editat) Aveam impresia ca FM Japonia este identica cu FM Europa. Trebuie tras in banda. Dar este posibil sa ai ceva setari si pentru FM Europa. Care este codul exact al aparatului ? Editat Septembrie 1, 2015 de itube Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 (editat) Sanatate permanenta!Scala radio-ului este clasica un ac ce se deplaseaza stanga/dreapta sau cu afisaj?De la cat la cat variaza frecventa(min-max)?Eu n-am intalnit radio made in Japan cu vechea norma OIRT.Poate sa fi fost construit pentru Europa acelor vremuri.Magic FM sigur emite in 88-108 nu stiu frecventa din orasul tau. Editat Septembrie 1, 2015 de surubarila Link spre comentariu
Vizitator bonzanu Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Aveam impresia ca FM Japonia este identica cu FM Europa. Trebuie tras in banda. Dar este posibil sa ai ceva setari si pentru FM Europa. Care este codul exact al aparatului ? Sanatate permanenta!Scala radio-ului este clasica un ac ce se deplaseaza stanga/dreapta sau cu afisaj?De la cat la cat variaza frecventa(min-max)?Eu n-am intalnit radio made in Japan cu vechea norma OIRT.Poate sa fi fost construit pentru Europa acelor vremuri.Magic FM sigur emite in 88-108 nu stiu frecventa din orasul tau. Bună seara și mulțumesc pentru interes. Las niște poze, am luat aparatul radio de pe mașină: prima, a doua Este cu afișaj, e de mașină, e model mai nou. Meniul în general este și în engleză, când intru și îmi bag mâinile mai mult prin el, direct în japoneză și nu înțeleg nimic, nu îi pot da de cap. Link spre comentariu
itube Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Iti trebuie un convertor, cam asa ceva - http://www.ebay.com/itm/High-Quality-Branded-Japan-Car-Radio-FM-Band-Frequency-Expander-Converter-/271945894686?hash=item3f513d0b1e&vxp=mtr Sunt si mai scumpe de 12 dolari. Link spre comentariu
Vizitator bonzanu Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Iti trebuie un convertor, cam asa ceva - http://www.ebay.com/itm/High-Quality-Branded-Japan-Car-Radio-FM-Band-Frequency-Expander-Converter-/271945894686?hash=item3f513d0b1e&vxp=mtr Sunt si mai scumpe de 12 dolari. Mulțumesc mult pentru ajutor! Găsisem ceva de genu dar nu eram sigur. Din câte știu pe la noi nu se găsește nu? Ca să dau comandă de aici, cred că m-ar ajunge destul de mult. Link spre comentariu
itube Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Nu stiu daca se gaseste la noi, dar de pe ebay il cumperi cu 12 dolari + transport gratuit. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Daca cunoasteti electronica , o schema de convertor : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum