Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump lcd KEYMAT 20"LCD COLOUR TV.

Vizitator

Postări Recomandate

Main board: lcd20-europe combo rev 2.00 for sharp

Procesor: 9361ps/n3/5

Sursa de alimentare 12v externa(verificata)

La acest Tv am gasit sursa(7805 smd) defecta, dupa inlocuire se aprinde ledul albastru, dar nu iese din standby, nici din

tastatura, nici din telecomanda originala(functionala). Tensiunile masurate par sa fie ok, am inlocuit memoria 24c16 cu una

goala, dar nimic. Procesorul este caldut(semn ca lucreaza) Stie cineva la acest sasiu pleaca si cu memorie "oarba" sau ii

trebuie dump-ul lui. Dump dedicat nu am gasit, daca are cineva un dump pentru acest tv(sasiu) va rog sa il postati.

Procedura "magistrala blocata" o cunosc, dar vreau mai intii sa vad daca este din memorie,va multumesc,toate cele bune.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorintv

2

Top autori în acest subiect

Multumesc foarte mult(pentru efortul depus) Tv "trasnit" (din comoditate nu am mai verificat si invertorul,care dupa indepartarea capacului de protectie, am constatat decit scrum, la alimentat tiganu-l cu 24v. Pentru puncte remont.aud.net este simplu,ai urcat un dump(vezi ca il verifica rusnac-ul,moderatorul sitelui e dat drac-ului) si iti da 5 puncte, daca mai pui si o poza cu sasiul, atunci ,esti vazut bine. Rusul(moderatorul site-lui, apreciaza foarte,foarte mult sa urci

continut cit poti de mult(dump-uri, soft-urii). Punctele se fac foarte usor, e mai greu sa treci testul la inregistrare, asta pentru cine nu stie ).Mia fost de ajutor link-ul postat de tine. In cazuri mai deosebite, am bunavointa sa ajut cu un dump,soft de la remont.aud net

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări