Vizitator Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Main board: lcd20-europe combo rev 2.00 for sharp Procesor: 9361ps/n3/5 Sursa de alimentare 12v externa(verificata) La acest Tv am gasit sursa(7805 smd) defecta, dupa inlocuire se aprinde ledul albastru, dar nu iese din standby, nici din tastatura, nici din telecomanda originala(functionala). Tensiunile masurate par sa fie ok, am inlocuit memoria 24c16 cu una goala, dar nimic. Procesorul este caldut(semn ca lucreaza) Stie cineva la acest sasiu pleaca si cu memorie "oarba" sau ii trebuie dump-ul lui. Dump dedicat nu am gasit, daca are cineva un dump pentru acest tv(sasiu) va rog sa il postati. Procedura "magistrala blocata" o cunosc, dar vreau mai intii sa vad daca este din memorie,va multumesc,toate cele bune. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Cu moderatorul acestui site daca se poate. Link spre comentariu
sorintv Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 (editat) Nu cred ca este corecta seria de MB (mainboard). Un "foto", daca se poate. Vestel sau China! http://www.elforum.info/topic/66565-tv-lcd-keymat-modelkelc-2094t/ Am gresit linku-ul. Are sursa pe 220Vca. Editat Septembrie 1, 2015 de sorintvr Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Pentru cine este interesat Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Este un sasiu china "spurcat" la astea nu stii daca pleaca din standby, cu memorie goala sau dump dedicat. Doua imagini, poate ajuta. http://www.filehost.ro/31879969/poze_rar/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Nimeni, nici o parere? Link spre comentariu
sorintv Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 (editat) http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/prochee/trony_20lw10/248-1-0-9577 Eu nu mai am puncte sa descarc dumpul. Merge platit prin SMS. Editat Septembrie 2, 2015 de sorintvr Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 (editat) Multumesc foarte mult(pentru efortul depus) Tv "trasnit" (din comoditate nu am mai verificat si invertorul,care dupa indepartarea capacului de protectie, am constatat decit scrum, la alimentat tiganu-l cu 24v. Pentru puncte remont.aud.net este simplu,ai urcat un dump(vezi ca il verifica rusnac-ul,moderatorul sitelui e dat drac-ului) si iti da 5 puncte, daca mai pui si o poza cu sasiul, atunci ,esti vazut bine. Rusul(moderatorul site-lui, apreciaza foarte,foarte mult sa urci continut cit poti de mult(dump-uri, soft-urii). Punctele se fac foarte usor, e mai greu sa treci testul la inregistrare, asta pentru cine nu stie ).Mia fost de ajutor link-ul postat de tine. In cazuri mai deosebite, am bunavointa sa ajut cu un dump,soft de la remont.aud net Editat Septembrie 3, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum