Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator cu un gu-50?

Black Death

Postări Recomandate

Buna ziua,am un gu-50 nou si as vrea sa imi fac un amplificator dar nu stiu care schema de pe internet e buna

am o sursa un comutatie de 160v-320vdc mai am un traf dintr-un pick-up tesla cu o lampa e cel de iesire are 226/61ohmi

din cate stiu la gu imi trebue unul cam de 4500-4700/2-8ohmi

Link spre comentariu

Găsești scheme bune in subiectul despre simulări. Ultima schema simulată de LMOlimpiu chiar are parametrii de invidiat.Schema e postata pe 9 Iunie 2015. Deh... sunt pe telefon si nu-ți pot oferi un link direct. Caută cam trei pagini in urma.

Link spre comentariu

Găsești scheme bune in subiectul despre simulări. Ultima schema simulată de LMOlimpiu chiar are parametrii de invidiat.Schema e postata pe 9 Iunie 2015. Deh... sunt pe telefon si nu-ți pot oferi un link direct. Caută cam trei pagini in urma.

Mai precis aici : <SIMULARI SCHEME CU TUBURI ELECTRONICE> pagina 111, postarea #1652.

http://www.elforum.info/topic/54841-simulari-scheme-cu-tuburi-electronice/page-111

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări