liviu_mad Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Salutare acest tv nu merge pe AV . Nu se trece automat pe AV dar din telecomanda da, insa nu apare decat sigal de av iar sunetul si fundul este negru. daca am semnal de antena cand trec pe av raman cu imaginea de tv si apare decat sigla de av , ce parere aveti? are cineva o schema? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Cam asta ar fi schema.Ceva nu comuta cum trebuie e clar.Prima daca vezi daca procesorul comuta.http://www.postaonline.ro/nqg1pjm4tlbz/LG_PC31A_CHASSIS_CK20D10X_TV_D.pdf.html Link spre comentariu
liviu_mad Postat Septembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2015 procesorul comuta ca apare sigla av si dispare meniul de cautare si nu se mai poate schimba posturile. Pe pinul 5 la tic03 ,GL3820 am 5,6v pe AV si 0 pe TV deci procesorul lucreaza Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Atunci vezi ce anume comuta poate un CI sau ceva tranzistori Link spre comentariu
liviu_mad Postat Septembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2015 (editat) din ce am observat eu acest gl3828 ar comuta pe video dar nici sunetul nu se comuta. pinul 20 de la scart pe care este in video intra in acest integrat pe pinul 8 . am inlocuit si integratul cu tea2014 si face la fel, culmea ca si fara integrat merge pe tv. integratul este pe placa cu teletext. Editat Septembrie 1, 2015 de liviu_mad Link spre comentariu
liviu_mad Postat Septembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 caz rezolvat. motivul era tensiunea de comutare lucra in plaja 0-5v iar cu 5v nu se comutau integratele. pentru comutare trebuie minim 7v. Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Salutare acest tv nu merge pe AV . Nu se trece automat pe AV dar din telecomanda da, insa nu apare decat sigal de av iar sunetul si fundul este negru. Si eu care credeam ca aveti un sirian ascuns in tv , Link spre comentariu
liviu_mad Postat Septembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2015 scuze abia acum am vazut ce tampenie am scris, totusi bine ca l-am rezolvat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum