chrysty Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Acest telefon ramane fara semnal pe ambele simuri. La o usoara miscare a mufei de alimentare / a placii de baza revine semnalul. Va rog daca puteti sa ma ajutati. Sunt din Bucuresti. Multumesc. Link spre comentariu
8429kyd Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Desfa-l,scoate bateria , grija mare la conectorii care fac legatura la touch si display.Daca nu ma insel modelul asta are antena jos si legatura cu placa de baza se face printr-o banda cu conectori.Verifica conectorii respectivi.Curata-i cu alcool izopropilic si daca ai letcon cu varf subtire refa lipiturile conectorilor dar cu mare grija sa nu faci scurt. Link spre comentariu
chrysty Postat Septembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 (editat) Sunt 4 conectori. Doi stiu pentru ce sunt. La care din cei doi numerotati crezi ca este? Multumesc. Editat Septembrie 3, 2015 de chrysty Link spre comentariu
8429kyd Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Salut,am gresit,nu e prin banda ci prin cablu coaxial cel care trece pe langa baterie.Verifici tot traseul de la conector pana jos la antena,unde are pini auriti.Daca tot se manifesta problema,inseamna ca ai ori lipituri reci,ori traseu intrerupt in placa... Link spre comentariu
chrysty Postat Septembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Din pacate nu este de la acest conector de la cablul coaxial. Cand am cablul de alimentare introdus si il trag spre afisaj revine semnalul instant de aceea cred ca ar fi o lipitura rece. Dar nu stiu pe unde ar putea fi pe placa de baza. Link spre comentariu
8429kyd Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Daca ai o suflanta cu aer cald poti relipi piesele din prejurul mufei,dar aproape de mufa e mediatek-procesorul si pe partea cealalata ecranat cred ca e partea de RF,trebuie atentie la temperatura si nu trebuie tinut mult timp in acelasi loc si musai dat cu flux smd inainte. Link spre comentariu
chrysty Postat Septembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 (editat) Din pacate suflanta inca nu am. Sper sa gasesc pe cineva istet, din Bucuresti, de pe acest forum sa ma ajute. Multumesc de ajutor. Editat Septembrie 7, 2015 de chrysty Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum