Vizitator corpo Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Va salut.Am si eu nevoie de un sfat de la un profesionst.Am un laptop Asus X59 SL.care este echipat cu doua mufe :VGA si DVI-D.As dori sa cumpar un cablu pentru conectarea lui la TV-Samsung ,echipat cu mufa HDMI. Ce fel de cablu este compatibil cu ce vreau eu sa fac,sa am si imagine si sonor? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Sonor nu vei avea prin mufa DVI-D ci numai semnal video digital pentru televizor.Pentru sunet va trebui să folosești un cablu separat, conectat la ieșirea de cască a laptop-ului. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Niciuna dintere cele 3 tipuri de mufe nu le poseda ambele aparate?Caci atunci problema se rezolva cu un tip de cablu dintre cele 3.Altfel vei avea nevoie de un cablu adaptor HDMI-VGA sau HDMI-DVI-D din cate stiu eu.Nu sunt profesionist dar am mai facut acasa chestii de genul acesta numai ca la mine si tv-ul si laptopul dispun de mufa HDMI. Link spre comentariu
Vizitator corpo Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Sonor nu vei avea prin mufa DVI-D ci numai semnal video digital pentru televizor.Pentru sunet va trebui să folosești un cablu separat, conectat la ieșirea de cască a laptop-ului. Unde conectez cablul care vine de la iesirea de casti la tv . Cam astea toate mufele de la tv: Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 La mufa aia ce scrie??..că nu se vede deloc bine în poză! Link spre comentariu
Vizitator corpo Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 La mufa aia ce scrie??..că nu se vede deloc bine în poză! Scrie "SERVICE" Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 deci tv-ul nu mai are alte mufe ,,prin lateral sau in faţă? dacă nu...trebuie să cumpărati un adaptor Scart-RCA şi un cablu cu 2 mufe RCA(la un capăt)si o mufă (tata jack-la celalt cap) care să intre in mufa de căşti a laptopului! Link spre comentariu
Vizitator corpo Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 (editat) deci tv-ul nu mai are alte mufe ,,prin lateral sau in faţă? dacă nu...trebuie să cumpărati un adaptor Scart-RCA şi un cablu cu 2 mufe RCA(la un capăt)si o mufă (tata jack-la celalt cap) care să intre in mufa de căşti a laptopului! Alte mufe ,nu.Este un Samsung UE32EH4003W. Asta pentru AUDIO,dar semnal VIDEO de unde ia? Editat Septembrie 2, 2015 de corpo Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Prin mufa HDMI a televizorului vei introduce semnal video printr-un adaptor ca acesta: http://www.emag.ro/adaptor-compact-hama-dvi-d-t-hdmi-m-hm34035/pd/E5J1MBBBM/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum