Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conectare laptop la tv.

Vizitator corpo

Postări Recomandate

Va salut.Am si eu nevoie de un sfat de la un profesionst.Am un laptop Asus X59 SL.care este echipat cu doua mufe :VGA si DVI-D.As dori sa cumpar un cablu pentru conectarea lui la TV-Samsung ,echipat cu mufa HDMI. Ce fel de cablu este compatibil cu ce vreau eu sa fac,sa am si imagine si sonor?post-188094-0-80558400-1441102645_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

2

• validae

2

• cipri_mury

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sonor nu vei avea prin mufa DVI-D ci numai semnal video digital pentru televizor.Pentru sunet va trebui să folosești un cablu separat, conectat la ieșirea de cască a laptop-ului.

Link spre comentariu

Niciuna dintere cele 3 tipuri de mufe nu le poseda ambele aparate?Caci atunci problema se rezolva cu un tip de cablu dintre cele 3.Altfel vei avea nevoie de un cablu adaptor HDMI-VGA sau HDMI-DVI-D din cate stiu eu.Nu sunt profesionist dar am mai facut  acasa chestii de genul acesta numai ca la mine si tv-ul si laptopul dispun de mufa HDMI. 

Link spre comentariu
Vizitator corpo

Sonor nu vei avea prin mufa DVI-D ci numai semnal video digital pentru televizor.Pentru sunet va trebui să folosești un cablu separat, conectat la ieșirea de cască a laptop-ului.

Unde conectez cablul care vine de la iesirea de casti la tv .

Cam astea  toate mufele de la tv:

post-188094-0-10212800-1441170951_thumb.jpg

Link spre comentariu

deci tv-ul nu mai are alte mufe ,,prin lateral sau in faţă?

dacă nu...trebuie să cumpărati un adaptor Scart-RCA şi un cablu cu 2 mufe RCA(la un capăt)si o mufă (tata jack-la celalt cap) care să intre in mufa de căşti a laptopului!

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator corpo

deci tv-ul nu mai are alte mufe ,,prin lateral sau in faţă?

dacă nu...trebuie să cumpărati un adaptor Scart-RCA şi un cablu cu 2 mufe RCA(la un capăt)si o mufă (tata jack-la celalt cap) care să intre in mufa de căşti a laptopului!

Posted ImageAlte mufe ,nu.Este un Samsung UE32EH4003W. Asta pentru AUDIO,dar semnal VIDEO de unde ia?

Editat de corpo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări