dan cod Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Nu prea cred ca e din conzi defectul. Link spre comentariu
Vizitator braileanul Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 e clar ca se schimba frecventa pe orizontala, poti verifica h-sync pinul40 la IC 501 Link spre comentariu
OLTEANU66 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 C5388 fake. Link spre comentariu
Vizitator braileanul Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 C5388 fake. .... adica e contrafacut ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 ai domne ca nu cred ca se arde asa repede final linii ca este naspa,mai degraba frecventa linii de atac a acestuia este problema,aici sa intervina domnu dan cod ca vad ca este plin de osciloscoape. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Ba se prea poate sa fi fost stift finalul linii.Oricum s-a ars. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Ba se prea poate sa fi fost stift finalul linii.Oricum s-a ars. credeti-ma ca nu am ars in viata mea un final linii din cauza faptului ca a fost facatura,mai degraba din cauza faptului ca mam grabit si nu am schimbat si condul din baza acestuia.sau poate alte cauze legate de mine sau nu. Link spre comentariu
naetv Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 hai ca eu nu cred , sa nu fi dat de piese proaste Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Daca chiar nu ai nimerit niciodata stifturi ai mare noroc.Imi aduc aminte de BU208 aia scrisi cu rosu Toshiba .Asta in anii 90 nu mai vorbim acum Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 iau de ani de zile piese de la mi.....rom si chiar niciodata nu mi sa intamplat sa nu mearga,legat de bu208 nici prin gand nu-mi trecea ca putea exista facaturi cu toate ca schimbam in fiecare zii pe vremea aceea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum