Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung model cw-5012zq sasiu cp54s2 ,ajutor schema

Cojocea Aurelian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cojocea Aurelian

4

• dan cod

2

• palcu ion

1

• Nostalgic

1

Dragi colegi, cu mare ttristete si durere in  suflet tin sa va anunt ca in ziua de 2 sept 2015 orele 2 00 am scumpa mea sotie Maricica,a incetat din viata la varsta de 41 ani. DUMNEZEU sa o ierte.

Link spre comentariu

Condoleante.Dumnezeu s-o odihneasca in pace.Boala sau altceva?

Va multumesc dl Dan,era intradevar bolnava,lua antidepresive usoare dupa parerea mea ca necunoscator,XANAX si ,sauRIVOTRIL ma rog.Deci in ziua de 1sept s-a dus sa achite facturile lunare dar la Orange luna trecuta a avut cont suplimentar 10 euro,cica ar fi accesat internetul international , bun luna aceasta a aparut tot la Orange cont suplimentar 12 euro pt apelarea unui anumit nr. din Franta saualta tara fara ca noi sa-l cunoastem.Pe data de 19 august am primit un telefon de la Vodafone[eu sunt peVodafone] ca sa achit datoriile restante catre Orange,datorii care nu existau,noi fiind la zi cu facturile.Ce nu inteleg eu,ce legatura are Vodafonu cu Orange de ma avertizeaza sa platec datorii pe care nu le am,sau am fost intrebat ,acum nu mai retin de catre cine Vodafone sau Orange de o anume Butea Maria,persoana necunoscuta noua.In seara zilei de 17 aug. la orele 23 00 inainte de culcare,sotia a verificat contul suplimentar care era 0 euro iar dimineata neam trezit cu 12 euro cont suplimentar dvs.cum va explicati acest lucru? Am fost la ORANGE si am cerut lamuriri si nea spus ca pana pe data de 23 aug. cand apare factura nu ne poate lamuri,dar nea spus ca nu avem nici odatorie fata de ei.Oricum ce s-o mai lungim asta e,deci sotia aplatit factura fara prea multe lamuriri din partea lor.Ea  ERA tipul de femeie foarte econoama si la boala ei nu avea voie sa se enerveze,la noi la Braila in acea zi a fost foarte cald ea trebuia sa se fereasca de temperaturi ridicate,asta e,datorita situatiei create afost suparata toata ziua ,iar noaptea in jurul orei 1 AM am gasit-o pe toaleta in  baie cu pulsul foarte slab.Am sunat la 112 si operattoarea ma luat in bete cu ''ce ai dle n-ai somn'' si SALVAREA sau cum ii mai spune a venit dupa 45 min cu un asistentsuparat ca i-am stricat somnul care sa-mi spuna ca sotia mea e moarta de aprox. 1ora.cauza decesului stop cardio-respirator,poate si din cauza caldurii,dar eu cred totusi ca daca salvarea venea cu cel putin 10 min mai repede cred ca ar mai fi avut o sansa. Dumnezeu s-o odihneasca in pace.

Link spre comentariu

Vai si amar.Probabil ca atunci cand au vazut ca e problema mare au spus ca e moarta dininte de a sunt pentruca orice se va face ulterior sa nu cada vina pe ei.Oricum sa ajunga in orasla 45 de minute e crima curata.Nu se poate asa ceva.Eu personal in cazul asta as strange niste suruburi sa aflu ce si cum.Macr sa nu mai pateasca si altii la fel.

Link spre comentariu

Vai si amar.Probabil ca atunci cand au vazut ca e problema mare au spus ca e moarta dininte de a sunt pentruca orice se va face ulterior sa nu cada vina pe ei.Oricum sa ajunga in orasla 45 de minute e crima curata.Nu se poate asa ceva.Eu personal in cazul asta as strange niste suruburi sa aflu ce si cum.Macr sa nu mai pateasca si altii la fel.

D-l dan cod asta e o lupta cu morile de vant,daca as avea bani si as sti ca sar intoarce inapoi as face tot ce e ,posibil dar mortul de la groapa nu-l mai intorci. D-zeu s-o ierte.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări