Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor electronist

Vizitator Tibi Lak

Postări Recomandate

Vizitator Tibi Lak

buna seara toturor. acum cateva zile am avut ideea de a construi un detector de metale . am gasit schema pe  net si am zis ca daca alti au reusit sa il faca reusesc si eu am comandat piesele si nu imi iese.  daca cineva de aici  doreste sa il construiasca pentru mine pe bani sa imi lase mesaj privat  si sa spuna pretul. detectorul este cel din link ( http://www.easytreasure.co.uk/bfo.htm )nu e obligatorui sa fie identic ca acela  conteaza sa detecteze metalul. nu am nevoie decat de placuta si bobinele facute si functionale. o seara buna

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electron49

2

• sin

1

• leo 17

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Tibi Lak

da.... schema am reusit sa o fac dar la bobine nu ma descurc si mai e  problema ca in loc de placuta cu cupru speciala am folosit o placuta de plastic gaurita... deci cine are timp si vrea sa o faca sa imi lase mesaj. platesc  :aplauze

Link spre comentariu

detectorul din schema postata, e o jucarie BFO! nu veti detecta aproape nimic cu el! abia daca un PULSE INDUCTION  poate detecta 'in aer la maxim 25 de cm, cu un BFO  nu o sa atingeti ''pe pamant'' nici 5 cm! asta daca poate detecta  ceva ,datorita mineralizarii solului! cu 200 de lei se poate incerca constructia unui PI cu ajutorul unui coleg binevoitor de pe forum! exista un topic dedicat pe forum, unde gasiti cu lux de amanunte realizarile colegilor ! am realizat si eu un PI, rezultatele au fost bune ''in aer'', pe sol nu am incercat niciodata! eu nu mai pot confectiona un detector, timpul nu mi permite,insa in topicul dedicat poate sunt colegi care va pot ajuta! detectorul construit de mine: 

P.S.:  ati postat intr o sectiune care nu are legatura cu titlul topicului,rugati un moderator sa mute subiectul unde i este locul! Editat de cristi71
Link spre comentariu
Vizitator Stefanxx

daca vrea cineva sa se bage sa dea mesaj gogu ala care zici tu na mai fost on din mai parca asa scria. nare niciun post nimica. sau poate am gasit pe altu. in fine cine vrea sa ma ajute contra cost sami dea un mesaj si porma vorbim restul. :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări