Vizitator Tibi Lak Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 buna seara toturor. acum cateva zile am avut ideea de a construi un detector de metale . am gasit schema pe net si am zis ca daca alti au reusit sa il faca reusesc si eu am comandat piesele si nu imi iese. daca cineva de aici doreste sa il construiasca pentru mine pe bani sa imi lase mesaj privat si sa spuna pretul. detectorul este cel din link ( http://www.easytreasure.co.uk/bfo.htm )nu e obligatorui sa fie identic ca acela conteaza sa detecteze metalul. nu am nevoie decat de placuta si bobinele facute si functionale. o seara buna Link spre comentariu
sin Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 schema este foarte simpla, dar necesita multa atentie la calibrarea bobinelor si daca este cineva care are timp, se face.... Link spre comentariu
Vizitator Tibi Lak Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 da.... schema am reusit sa o fac dar la bobine nu ma descurc si mai e problema ca in loc de placuta cu cupru speciala am folosit o placuta de plastic gaurita... deci cine are timp si vrea sa o faca sa imi lase mesaj. platesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 cit esti dispus sa dai? Link spre comentariu
Vizitator Tibi Lak Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 zimi cat vrei lasa pretul aici sau in mesaj privat. daca mai e si alcineva sa faca acelasi lucru . Link spre comentariu
leo 17 Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 sunt curios daca are ceva randament detectorul ..asta o sa ne spuna ''stapanul'' topicului Link spre comentariu
Vizitator Tibi Lak Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 da. cel putin in acest videoclip are.. daca stie cineva altul mai bun . si mai bine. Link spre comentariu
Vizitator Tibi Lak Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 nu are nimeni nevoie de bani? sunt din bucuresti. in caz ca se ofera cineva... Link spre comentariu
Vizitator Tibi Lak Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 dau 200 lei pentru construirea placi cu componente si bobine este cineva interesat? Link spre comentariu
Vizitator Stefanxx Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 as fi si eu interesat de un detector deasta. pana la ce distanta detecteaza o moneda? cine tila facut? poate mil face si mie. Link spre comentariu
Vizitator Stefanxx Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 vreau si eu un detector sunt din bucuresti si platesc pentru cel care il construieste. sami dea mesaj cu pretul cerut cel care se ofera. mersi Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 (editat) detectorul din schema postata, e o jucarie BFO! nu veti detecta aproape nimic cu el! abia daca un PULSE INDUCTION poate detecta 'in aer la maxim 25 de cm, cu un BFO nu o sa atingeti ''pe pamant'' nici 5 cm! asta daca poate detecta ceva ,datorita mineralizarii solului! cu 200 de lei se poate incerca constructia unui PI cu ajutorul unui coleg binevoitor de pe forum! exista un topic dedicat pe forum, unde gasiti cu lux de amanunte realizarile colegilor ! am realizat si eu un PI, rezultatele au fost bune ''in aer'', pe sol nu am incercat niciodata! eu nu mai pot confectiona un detector, timpul nu mi permite,insa in topicul dedicat poate sunt colegi care va pot ajuta! detectorul construit de mine: P.S.: ati postat intr o sectiune care nu are legatura cu titlul topicului,rugati un moderator sa mute subiectul unde i este locul! Editat Septembrie 4, 2015 de cristi71 Link spre comentariu
Vizitator Stefanxx Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 mersi pentru sfat. dar nu gasesc topicul care spui ca este dedicat detectoarelor.. face si mie cineva un detector pulse induction? dau bani cash astept mesaj Link spre comentariu
electron49 Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 intreabal pe ,,gogu,,si te va lamuri numai ca nu costa 200 lei. Link spre comentariu
Vizitator Stefanxx Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 daca vrea cineva sa se bage sa dea mesaj gogu ala care zici tu na mai fost on din mai parca asa scria. nare niciun post nimica. sau poate am gasit pe altu. in fine cine vrea sa ma ajute contra cost sami dea un mesaj si porma vorbim restul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum